Пелегрини: Словесните атаки на Моуриньо са безсмислени

14:19
Пелегрини: Словесните атаки на Моуриньо са безсмислени
Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини не обръща внимание на психологическите атаки от страна на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо.

"Не мисля, че трябва да се отдава каквото и да е значение на тези психологически атаки. Не мисля, че хората, които правят подобни неща са по-интелигентни. Просто не смятам, че е така. Не знам какво е казал Моуриньо и не знам как мисли той, но не смятам, че трябва да анализирам неговите думи. Мисля, че това е негова работа", каза Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

seks.invalid
28.04.2014 11:32

какви словесни атак бре пелегринйо-онзи пич все си казва че имат най малки шансове за титлата и то все така се оказва с изключение на 1 период!Това атаки ли са-а иначе си прав безсмислено еда се коментират такива думи защото акосъдбата си направи гаргара с вас и пул наистина ще се окажат твоите думи безсмислени!Ех как искам в края на сезона да запеем новият рефрен-ЕХ Коутинйо ех Пелегринйо шампион пак е Жозе моуринйо!*cool**cigarette*

citizen
01.04.2014 13:12

Бай Ганьо станал португалец и тръгнал из Европа

jackbauer24
31.03.2014 18:21

Хубаво е,че срещу глупака стои здраво стъпил на земята човек.

seks.invalid
28.04.2014 11:38

преди мача с пуел го плюеха тия от сити дето щял да им излиза с резервите не че той имаше голям избор и че едвали не щели те да загубят титлата заарди него дето щял да ляга или не скача на пул!След мача оцапаха гащите от кеф защото специалният пак им затвори устите и показа и доказа че си играе феерплей и не подарява точки на никой и реално ако сити станат 1 ви ще са шампиони в огромна степен благодарение именно на този глупак като го наричаш ти или по други начини разни фенчета на сити!Какво арогантност и глупости неблагодарност-нито вие нито пул заслужавате титлата-в решителни мачове 2 пъти ни заклаха тенденциозно но трай си-глупаците да не се окажете накрая вие-то съдбата си знае работата и то още следващият кръг!Аман от такива тъпи коментари като твоя-интерестно как го прецени че е глупак-може би щото ви тресна 2 пъти и то на ваш терен и то след куп пропуски!*stop**evil**vicious**referee**whistle**cards*-шампиони ще сме ние а кои сте вие оопределяме ние!А вие не ще сте шампиони!*tongue**joking**lol*

stanislaw.dimitrow
01.04.2014 21:18

журналята правят тези провокации,за да има какво да пишат,не го ли разбирате?

martinski8447
01.04.2014 08:22

Кой пък го е нападал тоя , постоянно говори за другите отбори , показва неуважение спрямо работата на другите мениджъри, била тя добра или лоша . Не е той човека който да ги съди , има си ръководство , президенти. Нима чухте лоша дума преди това от Роджърс , Мойс , Пелегрини или Венгер ? Не , португалеца започна, но явно такова му е възпитанието!

stanislaw.dimitrow
01.04.2014 00:53

Без причина ли си мислиш,че говори така?Когато те нападат ти няма ли да се защитиш?

jackbauer24
31.03.2014 22:10

Който и да си не трябва да се държиш като гъз с хората и да се имаш за нещо повече от емблемата,както направи при вас.

rmf
31.03.2014 20:53

Ако Моу е глупак тоя човек не трябва да е ....