Кака получи предложение за трансфер от Туитър

11:55
Кака получи предложение за трансфер от Туитър
Звездата на Милан Кака получи предложение за трансфер чрез социалната мрежа Туитър. Офертата дойде от собственика на американския Орландо Сити Фил Раулинс, който написа в профила си в социалната мрежа: "Кака, когато си готов, ще сме готови и ние".

В момента Орландо Сити не се подвизава в елитната дивизия на САЩ, но от следващата година вече ще стане част от МЛС.

Припомняме Ви, че по-рано Кака изрази желание в бъдеще да допринесе за развитието на футбола в САЩ. Бразилският плеймейкър обаче опроверга появилите се слухове, че това ще се случи след края на настоящата кампания.

"Откакто се присъединих отново към Милан, се появиха много слухове за моето бъдеще, които не отговарят на истината. Не бързам за никъде. Много съм щастлив в Милан. Моля ви да не говорите и да пишете такива неща повече. Аз съм тук и съм много щастлив - това са последните ми думи относно бъдещето", коментира Кака след двете попадения, които отбеляза за победата с 3:0 на Милан срещу Киево през миналия уикенд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
31.03.2014 23:37

Сега когато се върна в клубът който истински обича, едва ли ще напусне!Според мен беше грешка да отиде в РМ, трябваше да си остане в Милан и сега и неговият номер както на Тоти щеше да е извън обръщение.И все пак голям играч респект!!!