Ливърпул - Тотнъм, загубен

17:46
Ливърпул - Тотнъм, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 16 познати от 25 мача - 64.0% успеваемост

Залог на деня за 30.03.2014 г.:



След вчерашните резултати на другите конкуренти за Ливърпул за титлата този двубой се превърна в изключително важен за тима от гранда на Бийтълс, защото евентуални три точки ще го изпратят на първото място като едноличен лидер. Тотнъм също не би следвало да в лишен от мотивация, защото неговото евентуално класиране в Лига Европа посредством пребиваването му на петата позиция в таблицата е подложено на съмнение. Шпорите са един от двата най-добре играещи тимове като гости и днес, въпреки че не успя да се разпиша в последните си два излизания почти сигурно ще окажат сериозно съпротива. Ливърпул бележи в удивителна лекота и често нападателите успяват да компенсират пропуските в защита, което драстично увеличава шансовете тук да станем свидетели на размяна на голове. Нито коефициент за стандартен "оувър" (над 2,5 гола), нито този за евентуална домакинска победа (нива под 1,50) съдържат стойност, така че тук прогнозата, че и двата тима ще вкарат поне по веднъж си струва и като обстоятелства и като носител на определена стойност в себе си.

Прогноза: Гол/Гол, Коефициент: 1.62

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

author1ty
01.04.2014 12:28

мен пък ме дразнят хода, който се имат за големи Профита....залагането е абсолютно загуба на пари и време...колкото и да ги мислиш и да четеш статистики и информация за контузени играчи.... коментарите ми са понеже LoNsDaLe_ се има за един от тези 5 процента печелещи от футбола в дългосрочен план...а де факто всяка 2 прогноза му е грешна.... HeatAr29 БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ТОЧНО ОТ НЕГО НЕ КОПИРАМ МАЧОВЕ...

LoNsDaLe_
01.04.2014 13:20

Ти си пълен палячо. Грам си нямаш на идея какво приказваш, рядко срещан идиот.

author1ty
31.03.2014 21:43

Футбола е комерсиална игра с много пари...а където има пари има и измами...това е причината през последните години нещата да стават все по-зле от към печалби... за играчите де...лично аз залагам само на Висшата лига на Англия и на Българското първенство /понеже знам качеството на отборите и кои продават мачове/...В този ред на мисли още веднъж поздравявам Сотирката И ПРОГНОЗИТЕ МУ за ПОД 2.5 НА Черно море

LoNsDaLe_
01.04.2014 01:37

Аз по-принцип не се връзвам толкова лесно, а и ти имаш страшно право- никой не кара никой на сила. А хората днеска да си видят ЛС, които ме питаха но не постнах мача тук-Над 2.5-@2.00 в мача на Съндърланд и У.Хам.

HeatAr29
01.04.2014 01:03

Защо му се обясняваш въобще на тоя малоумник?Най-много мразя хората,които чакат наготово и не си използват главата.Аз на ден виждам 100-150 прогнози в различни сайтове.Ако се доверявам всеки път сляпо до просешка тояга ще се докарам.То за тая работа трябва човек да помисли малко и да има и собствено мнение,а не просто като види една прогноза и веднага да бетва!Аз самият съм забелязал 3-4 човека,които коментират тук и имат добра успеваемост,а по някой път и доста добри предложения-mistral,devic,а ти също си един от тях.Не му се връзвай на глупостите на тоя!

LoNsDaLe_
31.03.2014 21:57

Не все имам за никакъв. Специално последните 2 дни имам постнати хендикапа на Барса + мача на ПСЖ и одобрение върху мача на Сотирката на Ман С. Имам и загуби,но това е нормално А и преди това С.Паули и Джилингам влезнаха. А и не пускам всички мачове тук. Какво се обяснявам и аз...като не ти харесвам теглиш ми една майна и толкова. Пък и някъде да съм написал, че съм най-добрия-не.

author1ty
31.03.2014 21:39

написах го понеже се имаш за голям ловец на коеф... а немаш един мач познат от 4 дадени през последните 2 дни...иначе посещавам рубриката и поздравявам Сотирката и Мистрал който имат много дори прогнози...

LoNsDaLe_
31.03.2014 19:11

До коментар [@comment 1604488] от [@user author1ty]:

Извинявам се за Бока снощи, само споделях какво мисля според мен, а и не съм ти опирал пистолет в главата да залагаш. Най-много ме е яд да поствам заради такива като теб, като ми нямаш вяра и не разбирам залагай против мен или въобще ме прескачай. Никой не споменава обаче за хендикапа срещу Барса примерно или за мача на ПСЖ или за мача на Джилингам и Саункт Паули и по-рано през сезона...все мачове с валю...Никой няма 100% успеваемост и 100% успешна седмица.

LoNsDaLe_
30.03.2014 22:07

В дербито на Аржентина има интересно движение на коефицентите. Според мен ДНБ-@1.95 на Бока срещу Ривър си струва, мисля че шарп беторите са скочили на 1-цата.

LoNsDaLe_
30.03.2014 20:47

Не знам дали забелязахте днеска явния фикс между Динамо Загреб и Осиджек-@7.00. Осиджек по принцип са приятелски отбор на Динамо, продават му играчи евтино, а днес Динамо върнаха услугата с 3т.