Велев: Ще има изненади в селекцията

17:44
Велев: Ще има изненади в селекцията
Старши треньорът на шампиона Левски Емил Велев заяви, че ще има изненади в лятната селекция на "сините", но не пожела да назове имена на играчи.

"Работим по селекцията, надявам се тя да приключи до първия ни мач в евротурнирите. Ще има изненади, но няма да споменавам имена, за да няма спекулации. Всичко е взаимно свързано. Ако има повече продажби на футболисти, ще има и повече привлечени, но засега няма новини. Г-н Батков отиде в Израел и ще има разговори с президента на клуба на Димитър Макриев. Надявам се разговорите да са положителни. Чипилов е на едноседмични проби, ще видим в какво състояние е. Имаме касети с негови мачове така, че ще преценим дали той да остане при нас. Подготовката е доста нестандартна. Почивката беше доста малка, но това беше предвидено. Тези, които играха в последния мач, заслужено ги пуснахме да почиват още два-три дни. Предполагам, че футболистите няма да са загубили повече от 20-30 процента от възможностите си. Надявам се да влезем в ритъм и за първия мач да сме готови близо до стоте процента. В момента футболистите ми се видяха доста свежи" заяви старши треньорът на тима Емил Велев пред представителите на медиите.

"Сините" няма да тренират утре, в неделя ще проведат занимание в 17:30 ч. на "Герена", след което отборът ще отпътува за курорта Боровец за подготвителен лагер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
19.06.2009 21:31

Моля се на бог изненадите да се приятни и да ни помогнат да играем отново ШЛ *smile*