Боримиров: Вечното дерби трябва да е на \"Васил Левски\"!

14:16
Боримиров: Вечното дерби трябва да е на \"Васил Левски\"!
Спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че най-добрият вариант е дербитата с ЦСКА да се играят на националния стадион.

"Мисля, че е най-добре да се играе на националния стадион, както беше досега, защото виждаме, че там не се правят поразии. Мисля, че това е най-добрия вариант - дербитата да се играят на националния стадион!", коментира легендата на "сините" след днешното теглене на жребия за програмата в А група.

"Надявам се подготовката да протече нормално, да няма контузии, защото това ще наруши подготвителния цикъл на футболистите. Надявам се подготовката да мине добре и да сме готови за първия мач в евротурнирите. Чакаме нови футболисти, надявам се до края на другата седмица да ги знаят и медиите. Имаме планове за селекцията, но не бързаме да ги оповестяваме. Никога не се споменавало за грандиозни трансфери, бюджетът ни е свит - зависими сме от продажбите", допълни Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
19.06.2009 16:18

По твоята логика трябва да сме като Локо и Ботев.Стадион без седалки *joking*

MeToDueB
19.06.2009 14:38

сините са същите .. червените палят някакви димки, а ония сините са палят с огньове за късмет.. и запалват седалките. Всичките са еднакви глупаци .. защо не се съберат в един сектор, в който няма да има седалки .. така и така отборите не ги интересуват, а ги итнересува да псуват, да се бият, да потрошат стадиона и т.н .. научили по една дума и едните и другите. Едните Левски и к... за ЦСКА, а другите ЦСКА и .. к.. за Левски. Няма що .. лумпени мръсни.

Jurka5
19.06.2009 14:28

Прав си!Червените лумпени ще го изпотрошат! *sick*

MeToDueB
19.06.2009 14:21

лумпените, и него ще изпотрошат .. най-добре на празни трибуни *devil*