Бокс и спринт за Стивън Айрлънд по време на почивката

14:04
Бокс и спринт за Стивън Айрлънд по време на почивката
Стивън Айрлънд от Манчестър Сити явно е отказал да си почива преди началото на изтощителната предсезонна подготовка. Халфът на "гражданите" бе щракнат да тренира заедно със своя персонален фитнес инструктор.

Айрлънд всеки ден изкачвал стотици стълби, спринтирайки, а после с крос стигал до залата за тренировки, където се боксирал със своя треньор.

По времето, когато всички професионални футболисти от Висшата лига са по плажовете и разпускат, желанието на Стивън Айрлънд да се поддържа във форма е наистина изумително.

Халфът обяснява, че тази негова мания се е породила след последния ден на сезон 2007-2008, когато Манчестър Сити губи с 1:8 от Мидълзбро.

"Тогава бях страшно подтиснат. Не можех да си намеря място от срам, а около мен съотборниците ми не изглеждаха особено засегнати. Някои дори се смееха и никой не показваше, че му пука. Оттогава реших да променя много неща в себе си", споделя Айрлънд, който беше обявен за играч на сезона от феновете на "небесносините".

Гологлавият халф учуди всички специалисти с невероятното си самораздаване на терена през миналата кампания. Сега причината за всичко това е изяснена.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gorobei
01.07.2009 12:06

Невероятен играч. Жалко, че е при ония комерс лайна от Шити, защото това е играч със сърце и заслужава да бъде идол в някой др отбор.