Раджа Казабланка - Шабаб, спечелен

20:08
Раджа Казабланка - Шабаб, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 14 познати от 23 мача - 60.1% успеваемост

Залог на деня за 27.03.2014 г.:



Участието на мароканският гранд Раджа Казабланка на Световното клубно първенство и достигането му до финал направи така, че той сега да се бори с всички сили за класиране на челна позиция. От тази гледна точка днешният мач е напълно задължителен за печелене от страна на Раджа. Шабаб Риф Хосейма на теория има място да се пребори за класиране в топ 3, но тези шансове са само в сферата на възможностите. Разликата в класите тук е доста сериозна и букмейкърите логично коригираха коефициентите, а и мотивацията е изцяло и само на страната на домакините. Раджа няма друга алтернатива освен пълния комплект точки, а стабилните й домакински изяви са ключова към спечелването им.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
28.03.2014 22:40

Ето прогнозите от мейлите за днес:

Шалке - Херта
прогноза: 1
коеф: 1,80

И двата тима тук имат доста липсващи основни изпълнители, но мотивацията е изцяло и само на страната на домакините. Кралско сините се борят за финиширане в топ 3 и ново участие в Шампионската лига, докато Херта се намира на комфортна позиция в средата на таблицата и спокойно чака края на сезона. Този мач има значение (и то стратегическо предвид лесно домакинство на Леверкузен утре) само за Шалке като тимът, въпреки няколко липсващи низпълнители в защита е длъжен да спечели. Треньорът на Херта заяви, че до края на кампанята ще дава шанс и на някои от юношите като направи това в мача с Байерн преди дни и днес едва ли ще промени предначертаната концепция. Шалке погледнато през погледа на статистиката изграе повече от успешно срещу този съперник като и днес би следвало да вземе важните за него три точки.

Клопенбург - Вердер Бремен II

първенство: Германия, Регионална Лига Север
прогноза: 2
коеф: 1,73
Клопенбург е без победа от пет мача, без редица основни изпълнители днес ( Йон (вратар); Ниемайер, Гердес-Вупъртс (топ нападател 21 мача/12 гола) и Вестервелд (най-класният халф 24 мача/4 гола)) като ще играе и без каквато и да било мотивация до края на сезона след като шансовете му да изпадне са само теоритични. Вторият тима на Вердер се бори за промоция като се намира на четири точки от първото място, а е изиграл мач по-малко от лидера. Формата на отбора на гостите (8 победи в последните 9 мача) и тази на техния нападател Кобилански (11 мача/11 гола) трябва да значат, че те тук не би следвало да имат проблем.

joro_sotirov
29.03.2014 12:58

от мен за днес извън рубриката 2 ДНБ на Титан във Втора дивизия на Украйна на около 2,40 коеф.

LoNsDaLe_
28.03.2014 23:17

Браво Сотирка. Шалке и аз ги мислих, но накрая се отказах. Иначе и днешния мач ми излезна доста добре след гола на Кавани. Друг мач, който ми е на радара е 1-цата на Белграно в Аржентина.

LoNsDaLe_
28.03.2014 21:02

Днес се спирам на Ница срещу ПСЖ. Ница е доста стабилен домакин, а ПСЖ другата седмица имат важен мач с Челси. Едва ли ще се играе на бързи обороти мача, а ПСЖ имат и добра преднина пред 2-я Монако. Повече голове през второто полувреме-@2.05 е за предпочитане пред хендикап на Ница.

LoNsDaLe_
28.03.2014 20:16

Чакам прогнозата на Сотирката и пускам моя мач след малко.

joro_sotirov
27.03.2014 22:31

има логика в твоята логика *joking* и това го пиша напълно сериозно. Но имай предвид, че точно подобни срещи са обект на арбитраж и обръщането на фаворита в тях в най-общи линии може да е голям и добре наострен нож за букитата*thumb_up*

LoNsDaLe_
28.03.2014 09:39

Има няколко определения, но ще ти кажа най-простото. Защо букитата правят милиони според теб. Като влезнеш в еврото примерно и видиш дядовците и чичките да залагат докато си пият бирата или като сме били малки всеки ден играем за джакпота или пускаме любимия си отбор само защото ни е любим и т.н. Ето това е публика. Шарп беторите са 5% в лонг търм, които правят печалба, а и разчитат на залагането като на главен източник за доходи.

stanislaw.dimitrow
28.03.2014 04:14

Пи,може ли да ми кажеш какво означава sharp бетор интересно ми е?

LoNsDaLe_
28.03.2014 00:40

Мерси *smile* Браво и на теб за твоята прогноза. Иначе sharp беторите са тези 5%, които печелят в лонг търма, а публика е 95%. И отново, за пореден път се доказва това. И вчера с Джилингам и със С.Паули и като цяло през сезона. Просто е трудно да се хванат точно мачовете, в които шарп беторите залагат. И виж какво правят букитата (тяхната главна цел е баланса ) Знаят, че публика щеше да изгори на тая единица , но въпреки това рязък спад на 2-ката, за да привлечат малка част от публика в случай, че шарп беторите се издънят.

LoNsDaLe_
27.03.2014 21:50

Букитата пускат надолу коефицента за 2-ката за да балансират нещата, публика е върху Леванте, а шарп беторите търсят изненада. Няма никаква гаранция де, може и 5-0 да бият Леванте както се вика, но аз предпочитам да търсия изненада

LoNsDaLe_
27.03.2014 21:47

Този мач и движението на коефицентите на букитата е типичен пример за публика срещу sharp беторите както ги наричам аз.

joro_sotirov
27.03.2014 21:47

аз не съм съгласен за движенията на Бетис и не мисля, че Бетис тук ще вземе чак три точки. Смятам, че е ОК като волю да се опита победа за канадските момичето до 17 години от 22:00 ч сега.

LoNsDaLe_
27.03.2014 21:30

Много странно движение на коефицентите в мача на Леванте с Бетис. Бетис са последни и все още нямат победа като гост, а Леванте по-принцип са стабилен домакин. Бетис са почти сигурни изпадащи и въпреки това този мач няма да е толкова лесен колкото изглежда. Според мен Бетис няма да падне днес- Х-@3.30 ил 0ах Бетис-@2.00 си струват.