Фенове събират пари за самолет с банер "Мойс, вън"

12:14
Фенове събират пари за самолет с банер "Мойс, вън"
Феновете на Манчестър Юнайтед събраха средства, за да осигурят самолет с банер "Мойс, вън!", който да кръжи над "Олд Трафорд" по време на мача с Астън Вила в събота.

До загубата на Манчестър Юнайтед с 3:0 от Манчестър Сити във вторник имаше много малко фенове против наследника на сър Алекс - Дейвид Мойс.

Това обаче очевидно вече не е така и изражението му ще е в събота, когато Юнайтед посрещат Астън Вила. Уважаваният от запалянковците на "червените дяволи" блог "Republik of Mancunia" потвърди, че "група от привърженици на Юнайтед са събрали 840 лири, за да осигурят самолет, който да прелети над "Олд Трафорд" с банер "Грешният - Мойс, тръгвай си". Това е инспирирано от банера "Избраният", който стюардите трябваше да пазят след загубата от Сити. Сумата за това беше дискутирана в блога и очевидно събрана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tagen
27.03.2014 18:37

Истината е че едва ли има мениджър добър който да иска да поеме МЮ феновете са свикнали да са 1 и имат огромни претенци а МЮ няма да види титла близките 3-5 години по простата причина че съра не му пукаше за бъдещето него го интересуваше настоящето взимаше футболисти който да му свършат работа за 1-2 сезона и ги махаше а сега гръбнака на отбора трябва да се сменя а и др едва ли собствениците ще извадят повече от 200 мил за трансфери а днешно време това не са пари :Д

aleksandar88
27.03.2014 18:21

Нямям нищо против Мойс, но няма време да чакаме трябва по някакъв начин да си запазим честа! Това не е просто някакъв случаен отбор, а Манчестър Юнайтед!!! Очевидно е, че нещата няма да ги бъде по този начин и трябва някой който може да работи с голям отбор какъвто е Манчестър Юнайтед. GGMU *devil*

LevskiSf92
27.03.2014 16:49

Знам,че няма нищо общо ама айде феновете на Левски да събираме така за самолет с банер с надпис Батков вън *lol*

Chelsea_4_life2
27.03.2014 15:58

а точно миналия сезон феновете на МУ правеха забележки на нас как може да сме против мениджъра ни :Д гадно е от другата страна а ?

man4estara10
27.03.2014 20:00

Едно е да си завършил 3-то място,а друго е да си 7-ми.

gerrard9000
27.03.2014 15:43

не съм много съгласен, но както и да е.само за пример Роджърс миналия сезон...бяхме точно където сте вие днес, но нямаше самолети и сваляне на банери.последно беше това.лек ден от мен

lubodankov
27.03.2014 15:54

Рзликата е че сме действащ шампион а и при Роджърс се забелязваха наченките на облик които той искаше да налага. При нас е обратното, не вярвам да си виждал отбор които е спечелил безапелационно титлата миналия сезон а след това да играе все едно е някакъв аматьорски тим от долните дивизии.

NoDiggity
27.03.2014 15:34

Къде мога да се запиша да дам и аз някой лев за тази кауза? *lol*

Chelsea_4_life2
27.03.2014 17:25

еми преди няколко сезона още блекбърн докато бяха в елита имаше в ОФ сайта им раздел за фенове и там се бяха организирали по подобен начин и си взеха самолет :Д доста се смях докато го четох щото някои от феновете отправяха апели да му запалят колата излезна ми от главата как се казваше мениджъра в момента

NoDiggity
27.03.2014 16:42

Абе ти пък как от официалния сайт ще пуснат такова нещо *lol* Това си е някаква фенска приумица, която на мен лично ми допада! МОЙС ВЪН!!!!

Chelsea_4_life2
27.03.2014 15:59

предполагам че всичко става от ОФ сайта или от сайта на ВЛ

gerrard9000
27.03.2014 14:43

струва ми се малко прекалено вече...чак самолет?ако искат да пуснат запис в космоса с текст "Мойс вън!".току виж дошли извънземните и си го прибрали....разглезени фенове, привикнали на победите и трофеите като даденост.сега не го разбират, но точно трудните моменти сплотяват феновете и след години тази слаба година ще се окаже много полезна.само търпение трябва

United_11
28.03.2014 09:29

Колегата gerrard9000 ти говори точно за това - ако изпаднем в Чемпиъншип, в България феновете на Юнайтед ще останат на половина. Почти всички фенове на Юнайтед искат само победи, мислиш си, че сме нещо повече от отборите в Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2 ли? Грешиш - в Англия всеки професионален отбор е равностоен на останалите, в Англия никой няма да подцени отбор от Чемпиъншип например, както ти правиш. Разберете, че не всичко е победи, трофеи и т.н. не сме испански отбор, не сме Байерн, не сме и Борусия Дортмунд, ние сме английски отбор и всичко е въпрос на традиции и уважение дори и към по-скромните!

lubodankov
27.03.2014 15:22

Не си прав за връждебната атмосфера! Такъв медиен комфорт през първите месеци надали е виждал някой мениджър от топ клубовете. Всички медии му дадоха достатъчно време да си бистри 'тактиките' но явно 'избрания' толкова си може!

durduland
27.03.2014 15:21

Аз в началото на сезона бях твърдо зад това да се даде време на Мойс. Дори, когато осъзнах, че няма да играем ШЛ и че годината ще е нулева- пак бях за това. По простата причина- че това наистина не е неговия отбор, бях за това да му се даде шанс лятото да изгради свой отбор и да видим какво ще направи догодина. Не е негов отбор и бях готов да му простя тоталния крах на трансферния прозорец- защото той имаше време да привлече играчи, които са му нужни , а не да прави абсолютно безмислен трансфер- още тогава недоумявах за какво дадохме толкова пари за играч, който не виждах с какво ще допринесе. Но истината е, че отборът дълбае само надолу и надолу. Толкова време прекарах, гледайки различни анализи относно играта на Юнайтед и просто се убедих, че този човек не става. Който и играч да дойде лятото- има голяма вероятност, Мойс да го претопи в собствената си посредственост. Тези фенове, които наричаш разглезени бяха също твърдо зад Мойс- колко време стояха зад него. Направи много грешки. Може би е човек, на който му трябва много време- не знам. Но в днешния футбол, с оглед на факта, че МЮ е и корпорация, която печели милиони годишно- не мисля, че да му се дадат още шансове. Твърде голяма е отговорността за него и не можа да се справи- за мен трябва да си тръгне сам

gerrard9000
27.03.2014 15:11

много рядко пиша в теми на юнайтед, но просто вече ми се стори прекалено.още повече, според мен, това само ще навреди на отбора.за мен Мойс ще остане, а да се работи във враждебна атмосфера си е ад, от където и да го гледаш

lubodankov
27.03.2014 14:56

Въпроса изобщо не е до това че сме свикнали да побеждаваме а това че играят като отбор от чемпиъншип че и по зле. Вижда се че Мойс не разбира от тактика и не може да подреди отбора, камо ли да го мотивира. Много са си прави феновете от Манчестър и аз се радвам че най-накрая го разкриха тоя некадърник

rand0m
27.03.2014 14:08

Разликата м/у Мойс и съра в Юнайтед е,че САФ-а беше в Юнайтед както Моуриньо в Челси - баш шефа.Каквото кажеше това ставаше.Няма я тая мотивация в играчите,а играта им прилича на типичен средняшки отбор,даже Норич и Стоук играят по хубав футбол от този на Юнайтед.Като техен фен съм твърдо ЗА да се махне Мойс.Не може в последните 4-5 години с този отбор САФ-а да ги прави шампиони,а Дейвид даже и за ЛЕ да не може да ги класира.Не му е тук мястото за съжаление.Един Юрген Клоп или Диего Симоне с офанзивния си стил на игра би паснал невероятно на Юнайтед според мене.

durduland
27.03.2014 15:01

Не е само мотивация- все повече се чува как играчите недовлстват от тактиките на Мойс(доколкото има такива). Гледал съм многобройни графики на това- как Юнайтед изнася в повечето случаи топката- разположението на играчите. Ако ще и играчите на Барса да застанат по този начин- и те ще видят доста зор да организират хубава, плавна атака, с която да матират противника. Имам чуството, че целта на занятието е всички да се отдалечат колкото се може повече от човека с топка. Гледал съм и разположението на играчите на Юнайтед, когато се упражнява преса- първобитна работа.

sensea
27.03.2014 14:27

Прав си .Нещо куца в съблекалнята на МЮ!! Помня как играеше Мата при нас ...а тук прикрива липсата на мотивация с рутина .Ами Руни ? 3/4 ти от издънките на съотборниците си приема с усмивка...аз на негово място бих им вързал по един шамар....След мача със Сити ,половината бяха с усмивки ,все едно се връщат от пикник...какво значи това? Мойс не е успял да ги мотивира ....въпреки десетките декларации той си остава за играчите ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН !! А играчите ви са КЛАСА ! Без правилна тактика и мотив ...колкото и да се пънат нищо не става!

gL_Manekena
27.03.2014 13:33

Ами избраният е, все пак вижте колко рекорди счупи...

RageBg
27.03.2014 13:24

По принцип заставам зад идеята да се даде шанс на Мойс и да не се прибързва с търсене на друг треньор, но играта на United в дербитата(както и в повечето други срещи) мааалко ме притеснява.