Официално: Пратиха Гонзо в Азербайджан

11:47
Официално: Пратиха Гонзо в Азербайджан
Президентът на Сла­вия Венцеслав Стефа­нов направи поредния си силен трансфер. Нападателят на „бели­те" Николай Вълев, по-известен като Гонзо, ще играе за азер­байджанския елитен Симург Заятала през следва­щата година, съобщава „Меридиан Мач".

Той ще играе под наем в тима, завършил на 10-о място през ми­налия сезон. Вълев бе привлечен в Славия през зимата от бившия треньор на „белите" Стевица Кузманоски. Преди да акостира в „Овча купеп", напада­телят се подвизаваше в турската част на Ки­пър. От началото на пролетния полусезон до самия край на шампионата той изигра са­мо 6 мача за най-ста­рия столичен клуб, в които обаче не успя да се разпише.

В предсезонните контроли Въ­лев бе един от гол­майсторите на тима, но през сезона не успя да се пребори с конкуренцията на Ортега и Дубала за титулярно място в схемата на Кузманоски.

В азербайджанското първенство се подви­зават още осем бълга­ри - Петър Златинов, Свилен Симеонов (Интер Баку), Александър Томаш, Станислав Бачев (ФК Баку), Иван Цветков, Костадин Джамбазов, Радомир Тодоров (Хазар) и Марчо Дафчев (Нефтчи).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация