Червените с официална декларация срещу Радуканов

17:44
Червените с официална декларация срещу Радуканов
ЦСКА нападна бившия наставник на тима Милен Радуканов с декларация на официалния си сайт.

"Червените" не са доволни от отношението на настоящия треньор на Славия при преговорите за изплащане на дължимите му пари. Ето какво съобщава ръководството на червените:

"Армейци,

ЦСКА София няма да позволи на никого, пък бил той и именит бивш футболист на Клуба, да извива ръце в кризисен за отбора момент. Няма да допуснем и ехидно отношение към наши представители от страна на хора, които са изградили своите кариери на "Армията". Заради проявена въпиюща безпардонност сме длъжни да Ви уведомим, че сме крайно разочаровани от обидното отношение на формирания при нас треньор М. Радуканов. В хода на разговорите, водени с него от членове на ръководството на Клуба във връзка с подадения сигнал срещу ЦСКА в лицензионната комисия на БФС, същият, който нееднократно е обявявал принадлежността и верността си към червената идея, демонстрира явна незаинтересованост към оцеляването на ЦСКА.

Червената общност трябва да е информирана, че М. Радуканов бе първият подал сигнал срещу ЦСКА в лицензионната комисия на БФС! Въпреки неколкократно проведените разговори с представители на ръководството, той не само отказа всякакво съдействие (разсрочване), но и демонстративно се подигра с тях искайки букет цветя, за да размисли?! Като професионален футболен клуб, ние сме далеч от мисълта М. Радуканов да бъде лишен от заработеното възнаграждение. Точно обратното! В решаващ за съществуването на Клуба момент обаче, считаме, че всеки, претендиращ да е ангажиран с каузата, е редно да направи компромис, който в конкретния случай не би го ощетил финансово по никакъв начин, а просто плащането да бъде разсрочено в разумни срокове. Няма как в този момент в спомените ни да не изплува поведението на М. Радуканов, когато с екипа на вечния съперник с цяло гърло скандира срещу ЦСКА!

Очакваме ясна и точна позиция, скрепена с подписани документи, да заявят и други "отдадени на червената идея" бивши състезатели, треньори и ръководители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
25.03.2014 13:12

Уникална декларация. Наглост и безочие черно на бяло... Авторът! Авторът!!!

Армейци! Въпиющо безпардонно е да си седите пред мониторите и да пишете коментарчета. Нарамвайте мотиките и бегом да ремонтирате Армията в този кризисен момент. Офанзива да не се ослушва! Хореографии, мореографии, а при Лупи прането седи, чиниите не са измити и има крещяща нужда от предани армейски сърца и ръце, "дори и под ръба на тоалетната чиния". Не забравяйте Клуба, който ви откърми и всичко да блесне от чистота, преди да е дошло време за лицензиране. И купувайте акции, предатели мръсни... Няма как в съзнанието ни да не изплуват един ден 60-те стотинки, които ти, армеецо, отдели за онази баничка преди мача, а акции не купи, скъпернико!!! Очакваме ясна и точна позиция, скрепена с българска и международна валута от всички отдадени на Червената Идея! Алилупя!!!

djd2
24.03.2014 23:49

Гледам вече се е заформило национално движение в защита на Радуканов. Да не сте му давали пари назаем?

plamkisa
24.03.2014 23:20

Армейци, вие сте потресаващо долни и нагли! Значи понеже човекът си поиска парите след 10 отсрочки и 1 година бил нагъл?! И сигурно съвсем случайно сега се споменава, че видиш ли "Няма как в този момент в спомените ни да не изплува поведението на М. Радуканов, когато с екипа на вечния съперник с цяло гърло скандира срещу ЦСКА!" Сега се сетили, мамини хубавци. Ако една фирма (в случая клуб) не може да изплаща задължения датиращи от години назад във времето (не е само Радуканов), даденото дружество се закрива и престава да съществува. В-група!

djd2
24.03.2014 23:08

Радуканов се сърди, че 1 година никой не го потърси за заплатите и затова се заяжда с ръководството на ЦСКА. Да си му платят парите и да се разберат. Може и букетче незабравки да му пратят.
Нямаме никаква нужда от раздори в този момент.

kavara
24.03.2014 20:28

Вие луди ли сте?Ще ги съди до дупка и така трябва.На някой от вас да са опростили кредит? Или като Бат Стойчо, за да не му плащат го взимат на работа...и така вечно ще има да взема...
Никаква пощада, някой пощади ли Глазгоу или Юве или...какво ли си губя времето да пиша?

TUIG1
24.03.2014 22:06

"Това е работа"- така е. Но има работа която вършиш за пари, има и работа която вършиш за удоволствие...и пак за пари. Тук въпроса е - само за пари ли работиш, или работиш защото държиш на нещо свято, каквото е ЦСКА за всеки обичащ клуба!? Извини ме пич, може да не съм прав, но съдя по-себе си. Обичам ли и уважавам, парите винаги ги оставам на заден план. Явно Радуканов не мисли като мен.

kavara
24.03.2014 21:52

не е така.Това е работа.Това е договор. Щом е кауза, защо билетите не са по 30 лв и всеки фен да се отдаде на идеята?Защо футболистите не играят за същата тази кауза? А и къде са онези момчета които биха го направили? Защо ЦСКА се жалват от длъжниците си, а не от онзи който каза"Докато аз съм в ЦСКА и сина ми ще е там" или ....и на много други места е така, не е само при червените... Трябва да има правила за всеки. Не забравяй, ВСЯКО ИДИОТСКО ДЕЯНИЕ ИМА СВОЕТО ФИЛОСОФСКО ОБЯСНЕНИЕ.

TUIG1
24.03.2014 20:39

Това не е обикновена работа, това е кауза! А Радуканов често говореше за каузата ЦСКА. Едно е да си наемник, който не се изхвърля с приказки от рода на - "аз обичам ЦСКА, и БИХ РАБОТИЛ И ЗА БЕЗ ПАРИ! Радуканов се е клел в ЦСКА, така че сега не м у прави чест, в най-слабият момент за ЦСКА, той да информира комисията...на такива им викам "фурнаджийски лопати" Когато всичко е наред е с теб, когато не е, свива куйрюка, и беж да го няма. Аз ако обичам нещо, бих направил всичко за него, и то за без пари! А ти?

TUIG1
24.03.2014 19:36

Юноша на "Бдин" Видин... преминава в ЦСКА, а от там в "Левски"!!
Още помня когато викаше барабар с другите говеда - "бий чорбата по -главата"!..
Станимир Стоилов, "Пелета" разни, Радукановци, и още и още предатели, дето си мислят че хората не помнят предателството им!
Факта че е един от първите информирали лицензионната комисия, е доказателство че този не е никакъв цесекар!
Пример.
Случаят с Михтарски! Откъдето и да го погледнеш, все мирише на оборска тор!















'

fidel_castro
24.03.2014 19:04

Наглостта на управляващите ЦСКА става все по-голяма с всеки изминал ден. Как може да си позволят да се отнасят по този начин с Радуканов? И то, не защото е направил нещо лошо спрямо "Клуба" (колко хитро са го измислили да се изписва с главна буква, но защо ли ми напомня за "Партията"), а само защото има "безочието" да си иска честно изкараните пари...

LiamBrady
24.03.2014 18:37

Дължат пари на Милен от 1 година и даже го нападат. Момчето излезе и заяви, че в края на миналия сезон, когато го върнаха не е взел 1 стотинка. Да не би Стойчо да работи без пари? Като се замисля и това е възможно ама за сметка на това взимаме португалци, англичани и какви ли не екземпляри и ги сменяме на 4-5 месеца. Яд ме е, че заедно с Лупи промиват мозъците на хората и ги карат да вярват, че те са единствените, които милеят за отбора, а всички други се опитват да го унищожат.

snoba
24.03.2014 18:25

когато,дължиш.пари,трябва,да,си,изряден,ина4е,е,педерастия/????

angel.bonev.908
24.03.2014 18:23

Толкова много е направил за ЦСКА, че и пари ще иска накрая.... ебаси "наглеца". Ще работи без пари какво е това нещо.... *lol*

bambo_1
24.03.2014 18:11

Уау , баси "наглеца ", иска си парите ?? Не ще и разсрочване след отдавна изтекли срокове и много лъжи и обещания !!?? Вместо да дари парите на ЦСКА и Лупи , тоа си ги иска !! Леле , баси държавата !!??

Tamate
24.03.2014 17:51

Силно ми се струва че Бай Миленчо ще плаче за тва ...... *cigarette*