Газиантепспор - Фенербахче, спечелен

16:25
Газиантепспор - Фенербахче, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 12 познати от 21 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 24.03.2014 г.:



Прекалено много станаха грешните стъпки на Фенербахче в последно време извън неговия стадион и днес само пълният комплект трябва да задоволи Дирк Кайт и компания. Газиантепспор се намира на много комфортна и спокойна позиция в средата на таблицата и не следва да бъде мотивиран на всяка цена да открадне нещо от двубоя, а и ще бъде без няколко основни играчи. Ако станем свидетели на чисто проба надиграване, то е ясно, че фенерите са поне с класа над съперника си и посредством редицата класни играчи в атака, с които разполагат, би трябва да достигнат до трите точки. Жълто-сините днес посрещат любим съперник, който победиха шест пъти в последните шест преки сблъсъка и сега трябва да направят същото. Дори опцията за победа на гостите при -1 гол (АХ) си струва.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.77

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sluchainik
24.03.2014 21:21

Аз пък сега чакам Втородивизиония Шанлъурфа да свърши така,и ми остават Метц и Реал Сосиедад успех на всички

joro_sotirov
24.03.2014 21:08

Метц също не мисля, че ще спечели мача си тази вече, а двойният шанс в полза на гостите е добре оценен

joro_sotirov
24.03.2014 19:56

Много добри прогнози имаме тук от Лонсдале и Мистрал! Зз ще добавя и 1-ца на колумбийската Картагена преди да е паднала под 2,00.

LoNsDaLe_
24.03.2014 19:48

Успех на всички. Иначе и аз чакам изненада в мача на Мепен. Ст Паули 0ах е @2.47 и си струва да се пробва.

mistral
24.03.2014 17:15

Очаквам Сосиедад да си вземе гостуването днес, още една двойка при младежите на Мидълзбро и Тотнъм и . . . 2:2 ТР Мепен - Ст. Паули *smile*