БФС мисли как да спре залозите на наши мачове

10:55
БФС мисли как да спре залозите на наши мачове
БФС търси юридическа възможност да спрат залаганията на български мачове при всички букмейкъри. Причината са постоянните слухове, че у нас се уговарят резултати, за да се печелят пари. Наредено е да се провери специално американският опит, където спряха със закон хазарта в интернет, пише "24 часа".

Да се прокара такава забрана обаче е почти невъзможно , защото повечето къщи, които дават коефициенти за родното първенство са регистрирани в офшорни зони и дори не плащат данъците си у нас.

Американците забраниха онлайн букмейкърите да се регистрират на тяхна територия, но до момента няма данни това да е дало някакъв резултат, защото е необходимо да имаш единствено кредитна карта и започваш да играеш.

Комисията, която бе създадена по идея на Борислав Михайлов за борба с уговорените срещи също ще търси варианти за спиране на залозите, но до момента всички юридически капацитети у нас смятат, че това е невъзможно.

Преди появата на интернет трябваше да си член на специална организация, за да можеш да предлагаш мачове от различни първенства. Такава има и в момента, но там е единствено букмейкърът ни "Еврофутбол". Тя държи тесни връзки с УЕФА по проблема със залаганията на футболни срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация