Реал Мадрид - Барселона, спечелен

16:46
Реал Мадрид - Барселона, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 11 познати от 20 мача - 55.0% успеваемост

Залог на деня за 23.03.2014 г.:



Тук цялата стойност се намира в коефициента за евентуална победа на Барселона, но и развръзка, която оставя каталунците в ситуация различна от губещата, си струва да бъде обмислена. Реал Мадрид е големия фаворит тук, не само защото е лидер, а и защото безспорно се намира в по-добра форма. Само че в подобни дербита тези детайли почти никога не се оказват решаващи. Меси и компания трябва да направят всичко по силите си, ако не да спечелят на всяка цена, то поне да не загубят, защото постоянството и лекотата, с която Реал Мадрид и Ателтико Мадрид трупат точки, може много скоро да ги остави без реални шансове за участие в битката за титлата до последния момент. При поражение днес и продължаване, Барса ще разполага само с теоретични шансове да приключи на първо място в крайното класиране.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

viking25
23.03.2014 23:52

Много е вероятно, въпреки перфектния баланс на Челси и Барса този сезон срещу директните си съперници за титлата, да не станат шампиони, просто средняците и малките отбори явно играят с различна мотивация в мачовете срещу тях,.

sdw
26.03.2014 14:54

Развоя на мача няма нищо общо с глупостта,която написа по-надолу

viking25
23.03.2014 23:45

Мерси за поправката, фенове на Реал, следите ли мача?

sdw
23.03.2014 20:26

Троен мач,дано да е интересен и да има интрига от началото до края на мача.Ако Барса загубят губят почти всякакви шансове за титлата.Това е като нож с две остриета,може и психиката да окаже влияние в развоя на тоя мач.Все пак е дерби,така че мотивацията и за двата отбора е повече от ясна

viking25
23.03.2014 20:19

Според мен г-н Сотиров е на прав път с тази прогноза, защо да не бъдем по смели, за мен мачът е твърда 2-ка. Нека си спомним ситуацията от периода на Мауриньо в Реал - станаха шампиони, като мачкаха наред всичко, с изключение на директните мачове с Барса, където губеха. Барса, както и Челси този сезон, бият наред директните си съперници за титлата, а падат от малки отбори, така че коедицент над 3 за Барса е перфектен, смело и обосновано 2-ка

billy_944
23.03.2014 22:19

Въпроса е,че срещу Барселона често само мотивация не е достатъчна..Колкото до мача тук формата не е от голямо значение всякакъв резултат е възможен и всякаква статистика за мен е излишна..Ако всички основи играчи са на линия всичко е възможно!

rmf
23.03.2014 20:39

При МОуриньо когато станахме шампиони, първия мач на Бернабеу го изгубихме, а на Камп Ноу спечелихме и чрез него си решихме титлата. Играчите на Реал са на 1000% мотивирани да победят, тъй като ако бият до голяма степен си решават титлата, а и на Бернабеу не мисля, че ще разочароват феновете си точно в тоя момент когато всеки смята Реал за най-добрият отбор от началото на 2014г. заедно с Байерн !

sdw
23.03.2014 20:28

Е няма как да не ти поправя глупостта,която написа.Беше точно обратното,Барса ставаха първи,а Моу си взимаше директните сблъсъци срещу Барса.В последните 8 мача между Моу и Барса,Реал записаха само една загуба.Моята прогноза за тоя мач е 2-1 или 1-1.По-скоро Х го виждам тоя мач

billy_944
23.03.2014 19:14

За мен за да си сериозен типстър под 1.90 не си струва рискът..

fearcho
23.03.2014 17:18

Няма какво да се лъжем, ако днес загубим нямаме шансове за лигата,но ще играем финал за купата на краля и най-вероятно ще продължим в шампионската лига и това ще са основните цели на отбора,да завърши сезона поне с една купа... Успех на Барса и дано се получи хубав мач и се поздрвим с победата!