Елин Топузаков: Изгубихме всичко

17:08
Елин Топузаков: Изгубихме всичко
Новият треньор на Левски Елин Топузаков говори пред медиите преди дербито с Ботев Пловдив, което е в събота от 16:15 часа. Бившият капитан на сините се надява, че ще успее да стабилизира отбора.

"Всички поемаме тази отговорност и не бива да се притесняваме. Надявам се това ново начало да ни донесе успех.

Ще говорим с футболистите, ще се опитаме да променим мисленето и поведението им на терена като цяло, не само индивидуално. Имам идеи за подобрение на състоянието на отбора ни. Няма вече накъде, изгубихме всичко. Със сигурност моето желание и желанието на ръководството е, че това ще е треньорският екип до края на сезона.

Не мога да обещая, че с магическа пръчка ще променим, каквото и да било. Има варианти, с които ще се опитаме да направим нещата да изглеждат по-добре. Ясно е, че няма да излезем коренно променени. Основната и първа цел пред нас е да изглеждаме като отбор. Не искам да обещавам нищо, надявам се, че ще имам нужния опит да се справя с това нещо и да овладея тези трудни емоции.

Дали съм готов (да бъде треньор) времето ще покаже. Каквото и да си говорим, за треньора говорят резултатите. Когато разбера, че не се справям, ще имам честта и достойнството да призная това и да си тръгна.

Вярвам на футболистите в такава степен. Те са показали, че имат качества. Ние ще ги накараме да ги показват не само в тренировките, но и в мачовете. Ще държа на себераздаване, защото това се оценява. Дори и да има загуби, стилът на Левски винаги е бил да играе атакуващ футбол. Тези футболисти наистина разполагат с нужните качества.

Ще работим във всички линии, не може за всеки допуснат гол да обвиняваме защитата. Ще се обърне много специално внимание на ситуациите, когато владеем и не владеем топката и как се държим на терена в тези моменти. Ще се стремим да накараме футболистите да не се чувстват доволни, че са дошли в Левски и са достигнали тавана", заяви Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drakoveca
22.03.2014 08:46

Добре че се класираха Левски в първата седмица, че иначе не ми се мисли къде щяха да се класират ако играеха във втората половина с ГРАНДОВЕТЕ от Славия, Локо Сф., Берое и Черноморец...

suchmo
21.03.2014 22:16

Уефскито ще изчезне от футболната карта като боинга над Тихия океан!

tagen
22.03.2014 01:38

и го казва фен на отбора който се мисли за гранд и никога не е излизал от групите на лига европа *lol* а отбор на 1 година го направи мн мн жалко ...

miro211
21.03.2014 21:20

БаткоФ сега сигурно пее тая: [@link http://www.youtube.com/watch?v=BPfR08r1gRY&list=PLB2ABBBB64D986D5B&index=2]

TUIG1
21.03.2014 20:11

Топчо треньор на "Левски" ?!!?!?! Ама Батков май ще излезе истински мъж, и ще си удържи на думата.*wink*
Закриванье ще има!*beer**joking*

kapitana123
21.03.2014 17:16

Интервюто е силно манипулирано! Един футболист, макар и бивш, просто не говори така. Те почват с: "Аз мисля, че смятам, че мисля... такова. И дано се получи такаа и дано да успеем и да си пожелаем". Освен това далеч не са загубили всичко - имат три сектора и черно тото. Малко ли е?

Jason_Scotland
21.03.2014 18:38

Да допълня само, че е типично за футбалери и тренери да казват 'пак казвам ...'*wink**joking**lol*