Трансферен часовник (19 юни)

18:27
Трансферен часовник (19 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 19:01 часа: Агентът на испанския нападател Давид Вия заяви, че ръководството на Валенсия си е променило мнението и в крайна сметка не възнамерява да продава своята звезда на каквато и да е цена.


► 18:48 часа: Новият мениджър на Уигън Роберто Мартинес привлече полузащитника на Еспаньол Жорди Гомес.

► 18:27 часа: Ръководството на Манчестър Сити е пред финализиране на договора с нападателя на Блекбърн Роке Санта Круз.


► 17:53 часа: Ръководството на Болоня обяви официално, че Марко Ди Вайо е подписал нов двугодишен договор и ще продължи да играе под наем в тима от Серия "А".


► 17:43 часа: Трансферът на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид вече е въпрос само на медицински прегледи, след като ръководството на "Кралския клуб" се съгласи с изискванията на португалеца да получава по-голям дял от парите, спечелени от рекламни договори.


► 17:26 часа: Аржентинският нападател Карлос Тевес все още води преговори с Манчестър Юнайтед за постоянен договор с клуба, но близък до голмайстора заяви, че единственото място, където той не би играл е отбора на Ливърпул.


► 17:01 часа: Адриано Галиани обяви официално, че привличането на босненската звезда на Волфсбург Един Дзеко ще бъде основен приоритет за Милан през летния трансферен прозорец.


► 15:51 часа: Британското издание "Дейли Стар" твърди, че ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило оферта от 30 милиона паунда за Карим Бензема и в момента шефовете на Лион обмислят дали да приемат.


► 15:41 часа: "Само Реал Мадрид може да си позволи да вземе Федерико Марчети", декларира президентът на Каляри, който явно има желание на всяка цена да задържи титулярния си вратар.


► 15:16 часа: Седем футболисти със сигурност напускат Портсмут през това лято, а още трима още не са приели предлаганите им нови договори. Напускащите са Джърмейн Пенънт, Джером Томас, Глен Литъл, Ное Пармарот, Пеле, Джими Траоре и Лаурен. Хрейдарсон, Сол Кембъл и Кану все още обмислят дали да преподпишат с "южняците"


► 14:57 часа: Президентът на Парма Томазо Гиралди разкри, че в момента ръководството на клуба води преговори с Кристиан Панучи за евентуален трансфер и нещата за момента се развиват много добре.


► 14:45 часа: Шведските медии съобщават, че Олоф Мелберг е близо до трансфер в Олимпиакос. Бранителят направи много слаб сезон в Ювентус и е нарочен за гонене от ръководството на торинци.


► 14:37 часа:
Ювентус ще реши дали да отправи оферта към Андреа Досена през следващата седмица, разкри личният мениджър на играча.


► 14:24 часа: Бившият бранител на Ливърпул Джими Траоре официално премина в Монако. Левият бек напусна Портсмут, където не успя да се утвърди в първия състав и подписа договор за две години с "монегаските".


► 14:09 часа: Джанфранко Дзола сподели, че продължава да прави опити да вземе Марио Балотели от Интер под наем за следващата кампания.


► 13:56 часа: Фернандо Торес разкри, че би се радвал да си партнира с Майкъл Оуен в Ливърпул през следващия сезон.


► 13:41 часа: Личният мениджър на Луис Гарсия заяви, че футболистът най-вероятно ще напусне Атлетико Мадрид през лятото, като няколко клуба били заинтересовани от играча.


► 13:29 часа: Ръководството на ЦСКА Москва потвърди, че от Евертън са отправили официална оферта за защитника Сергей Игнашевич.


► 13:16 часа: От ръководството на Милан отново отрекоха спекулациите, че ще продадат Андреа Пирло на Челси. Само за сведение- те говориха същото и по случая с Кака...


► 13:09 часа: Хърватският ветеран Йосиф Шимунич твърди, че два клуба от Висшата лига са отправили оферти към него. Предполага се, че става въпрос за някой от новаците в елита.


► 12:57 часа: Пол Шарнър е отрязъл офертата на Астън Вила и е пред трансфер във Фулъм. Ръководството на Уигън е приело оферта от 6 милиона паунда за бранителя.


► 12:43 часа: Астън Вила е на път да се подсили с ветерана Сол Кембъл. Мартин О`Нийл спешно се нуждаел от опитен бранител с лидерски способности, който да може да замести Мартин Лаурсен.


► 12:21 часа: Шаби Алонсо отказа да коментира бъдещето си в Ливърпул.


► 12:08 часа: Карлос Тевес е поставил високи финансови изисквания пред ръководството на Манчестър Юнайтед, за да остане в клуба.


► 11:48 часа: Агентът на Себастиан Джовинко за пореден път потвърди, че клиентът му със сигурност остава в Ювентус и ще се бори за титулярното място в клуба.


► 11:27 часа: Ръководството на Фулъм преговаря с колегите си от Бордо за евентуален трансфер на Маруан Шамах, който е искан и от Арсенал.


► 11:13 часа: Мениджърът на Бърнли Оуен Койл заяви, че ще търси да привлече поне четирима нови играчи, за да може "вишненочервените" да се справят успешно с живота във Висшата лига.


► 10:59 часа: "Динамо Киев желае да привлече Андрий Шевченко", разкри наставникът на киевчани Валери Газаев.


► 10:49 часа:Личният мениджър на Фредрик Стоор заяви, че клиентът му желае да напусне Фулъм. Шведският бранител имал нужда от повече игрово време.


► 10:37часа: Нападателят на Палермо Едисон Кавани разкри, че би приел с радост евентуална оферта от страна на Рома.


► 10:21 часа: От Блякбърн потвърдиха, че са приели офертата на Олимпиакос за Мат Дарбишър. Както е известно, младият нападател изкара пролетния полусезон под наем в гръцкия гранд и вкара доста голове.


► 10:12 часа: Зинедин Зидан: Реал Мадрид е на прав път. Оптимист съм, че ще привлечем Франк Рибери!


► 9:47часа: Шефовете на Реал Мадрид са посъветвали крилото Ариен Робен да си потърси нов клуб през лятото, тъй като в "кралския клуб" той щял да има статут на дълбока резерва.


► 9:24 часа: Агентът на Яя Туре разкри, че халфът е на път да преподпише с Барселона, което до определена степен охлажда спекулациите, че каталунците са близо до трансфер на Хавиер Масчерано.


► 9:17 часа:
Ръководството на Наполи е предложило 11 милиона евро за Горан Пандев, който наскоро обяви, че желае да напусне Лацио.


► 9:04 часа: Портсмут е приел офертите на Челси и Ливърпул за бранителя Глен Джонсън. Сега десният бек ще трябва да избира между "Анфийлд" и "Стамфорд бридж".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_nemaniq
20.06.2009 01:35

Те и Милан нямаше да продават Кака на никава цена,но при първата колосална оферта склониха и пуснаха бразилеца в Реал.Още повече,че в случея на Вия говорим за финансова криза и последиците от нея във Валенсия.Склонен съм да вярвам,че Вия ще напусне съвсем скоро Валенсия и ще се отправи по посока кралският клуб.А ако не,в близките 1-2 месеца ни остава само да четем статиите във вестници и електронна медия за евентуален негов трансфер.

Pavel_BG
19.06.2009 23:01

Наистина великолепна идея на екипа! Заслужава адмирации!

Lud1a
19.06.2009 13:48

Просто това, което са направили редакторите на Winner BG е уникално!!! Много благодаря за чудесната идея. Подобна статия е просто много добра! Продължавайте все така.

omonigotemile
19.06.2009 11:40

Интересна рубрика. Браво на сайта *smile* Разбира се най-интересно ще е в края на август, когато определено всяка минута ще се водят преговори и ще излизат нови и нови оферти