Юнайтед се вдигна и подчини Олимпиакос, хеттрик и контузия за Ван Перси (видео)

23:34
Юнайтед се вдигна и подчини Олимпиакос, хеттрик и контузия за Ван Перси (видео)
Манчестър Юнайтед победи Олимпиакос с 3:0 на стадион "Олд Трафорд" в осминафинал мач реванш от Шампионската лига.

Главен съдия на двубоя бе холандецът Бьорн Кюперс.

Червените дяволи съумяха да заличат преднината на гръцкия тим още преди почивката. В центъра на събитията бе Робин Ван Перси.

В 23-та минута Холебас фаулира РВП в наказателното поле и главният съдия отсъди дузпа за домакините. Потърпевшият застана зад топката, стлеля в долния ляв ъгъл и матира Роберто.

Радостта на домакинските фенове стана още по-голяма в последните секунди на първата част. Райън Гигс с дълъг пас намери Уейн Рууни на границата на пеналта. Английският национал с ниско, прострелно центриране намери своя партньор в атаката Ван Перси, който от чиста позиция не сгреши. Така Юнайтед заличи лошите спомени от Атина.

Пет минути след старта на второто полувреме пък последва нов удар по амбициите на Олимпиакос. Робин Ван Перси стреля от фаул и пласира топката в долния десен ъгъл на Роберто. Нападателят оформи своя хеттрик, а червените дяволи вече се виждаха в следващата фаза.

Последва опит за натиск от страна на гостите, но защитата на червените дяволи удържа на натиска.

Лоша новина помрачи настроението в Юнайтед. Робин Ван Перси получи контузия и бе изнесен на носилка в последните секунди.

Въпреки това обаче, днес червените дяволи записаха запомняща се победа.

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Plamenov87
20.03.2014 14:09

Тука има фен на Реал и Барса OMG!?Какъв е тоя идиот!???
Ходи се гръмни тъпак!*joking**joking**joking**joking**joking**joking*

Plamenov87
20.03.2014 14:07

Смешни фенове на Челси и други анонимки неискам да виждам!!!!
GGMU *devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil**devil*

lion_bluebirds
20.03.2014 11:52

Абе като гледам сезона на юнайтед и левски една и съща трагедия -7 !Но не това е важното!В този мач тия извадиха късмет че гърците не си вкараха няколкото си положения и гърците заслужаваха и реално трябваше да ги елиминират!Но аз си знаех че ще енагласен мача от ония и че точно 3-0 обратното на 0-3 с ливърпул ще излезе !просто като видях тъпите пропуски на гърците и смешната подарена дузпа за тия се отказах да го догледам мача!писано им бе да продължат надяваме се за да си платят пред челси !защото 2009 уефа и мръсниците им не ни го позволиха и само сините останха без реванш с тия!бях прогнозирал че челси ще играят или с гърците или с тия и от 3 опит ще си отмъстят -защото на тях винаги им връщат от 3 опит и те си го връщат от 3 опит!но няма да ми е сладък такъв жребий-тия на какво се радват толкова ще изпаднат и сезона им пак ще едупка и без шл 2014-2015!Искщам реал м-м=0 8-0 И 7-1 15 -1 за кралете да ги разчекнат подуят разпорят от бой за да разберат че когато крадат е редно да се връща ограбеното!тези порно нагласени сценарии през 2005 2007 финалите и 2008 и 2012 не биваше да се случват!И ако милан си върна в 1 от тях то в другият още няма мъст!понеже няма как да играят вече челси-м 0 финал защото са несравнимо по слаби от преди няколко години се питам как и кога ще ереваншът ни заслуженият -как и кога!извънземно трябва да стане но тия трябва да си платят и ще си плратят сега в най слабият си сезон догодина няма да ги има-2016 челси може да ги няма така че чакаме!челси-м 0 8-0 ми бе мечта но не с тоя ялов челси!Да закриват и ликвидират и уефа защото са бездарници и юнайтед защото са си продали душите на демоните заради емблемата си и това не екъсмет а подпиране от страна на черните зли сили!но аз ги пиша умрели след тоя сезон и няма да стане на тяхата-няма нужда футбола от спотен тип демоничен фашизъм!Трябва да се сменят и правилата на футбола някои като засадите дузпите засичане с часовник изравняване на терените смени като в хокея и т=н Да се промени формата на шл-защо не играят последните 8 мини шампионат примерно ще естрашно шоу-и най вече трябва да свирят компютри-тоест съдиите по тъча да предават видяното от мониторите на камерите и компютрите1гола на чужда терен трябва да се махне и отборите с емблеми които дразнят или са гавра религиозен символ или някакъв вид насилие арогантност трябва да се премахнат!Юнайтед са като цска-еднитие военен спортен комунистически фашизъм-цинизъм-другите-демоничен футболен фашизъм!Нито политиката нито военни извънземни полиция и силови групировки нито религията или нейни символи нямат място във футбола!Юнайтед ще си платят!*stop**referee**whistle**cards**cool**cigarette**evil**vicious**cards*

lubomirsb
20.03.2014 13:36

Да не са пуснали нов вид наркотици на улицата ? *lol* Впрочем дузпата, която дадоха за нас е идентична с тази която дадоха на Ливърпул срещу нас (1вата или 2рата забравих) . Избутване в гръб с рамо.

lilikoli
20.03.2014 12:06

подарена дузпа ? нагласен мач ? ти изобщо гледа ли го вчера ? нагласен 1/8 на ШЛ *lol* ей някои хейтърчета сте съвсем изперкали

Rezors
20.03.2014 11:33

Ето това е играта на червените дяволи!Признавам си последните 2 мача не ги гледах защото бях наистина изгубил интерес да гледам този отбор,но днес тези момчета играха страхотно,поздравления на всички фенове,а и Олимпиакос заслужават поклон за играта,която показаха!*wink**cup**cup**cup**devil*GGMU*devil**devil**devil*

П.С.Според мен така ще са 1/4-финалите:
Атлетико Мадрид - Борусия Дордмунд
Реал Мадрид-ПСЖ
Челси-Байерн Мюнхен
Манчестър Юнайтед - Барселона*thumb_up**smile*

D_e_v_i_L
20.03.2014 09:09

GGMU*devil* "Треньорът на Олимпиакос: Съсипан съм от Де Хеа"*devil* но според мен всички бяха на ниво и играха свръх мотивирано

lubomirsb
20.03.2014 08:26

Не мисля че играха момчетата на ниво но със сигурност играха със сърце (нещо което не бяхме виждали скоро). Аз лично ги бях отписал тотално поради ред причини но все пак гледах мача и останах доста доволен.
Уелбек за първи път показа техника ! ( да наистина това дърво може да прави финтове ) Даже представляваше голям проблем за защитата на гърците.
Колебая се да кажа кой ни изкара мача , Перси или Де Хеа ? Вярно Перси вкара 3 и е главно действащо лице , но Де Хеа просто изби рибата с тези си спасявания (стандартните му спейшъли с крак *lol* ).

Сега лошата част. Реално срещу който и да се паднем ще ядем доста стабилна доза БОЙ... това си е истината. Единственият вариант е момчетата да излязат още по-надъхани и късметът да ни поднесе някаква победа (не че не се е случвало но...нали сега по-реално да гледаме)

Ами късмет червени и напред ! *smile*

ivan.dimov.98
20.03.2014 03:43

Нищо не мога да кажа освен едно:
Браво на "червените дяволи" ! Заслужиха си класирането.*devil**joking*

solskjaer20
20.03.2014 02:30

“I don't think Robin's too bad,” he said. “He's got a knock just behind his knee. We'll know more in the morning – we’ll assess it – but he had a knock in the back of his knee. We hope it's not too bad.”

ComeOnYouReds
20.03.2014 01:37

Честита победа Манчестър!Кво липсва?Коментар на AC_Milan....!Що липсва?Шото е мишка и се осмелява да пише само когато Манчестър падат!(Нарочно пиша Манчестър,а не Манчестър Юнайтед,защото преди два-три сезона,когато кажеш Манчестър се разбираше,че ста'а въпрос за Манчестър Юнайтед,а не за новоизлюпените!)

Kagawa_26
20.03.2014 00:21

Някой знае ли какво е положението с Ван Перси?

jackbauer24
20.03.2014 00:26

Ако има контузия в коляното в най-лошия вариант ще пропусне световното в Бразилия,но това само има скъсани кръстни връзки.

DuFkaTa
20.03.2014 00:07

Ееее доживях да видя Юнайтед да изкарат късмет този сезон пу пуу *lol* Иначе Олимпиакос сами се биха: 1) Гола от дузпата: вратаря при изпълнението не е в центъра на вратата а малко в вляво (на РВП лявото), при изпълнението топката отива в дясно (на РВП дясното), вратаря олучва ъгъла, но не му достигат сънтиметри, сънтиметри които при правилно позициониране щеше да има. 2) Третия гол, пак вратарска грешка, топката буквално мина на една крачка разтояние от вратаря. 3) Пропуснаха всичките си полужения и 4-тата и най голяма грешка бе подхождането към мача. Олимпиакос им трябваше само един гол и така за да се класират Юнайтед ще трябваха да отбележат 4 гола, демек ако Олимпиакос бяха вкарали първи, мача свършваше. Ако гърците бяха разучили както трябва Юнайтед, щяха да знаят че изпитват доста трудности срещу затворени отбори. При такива отбори Юнайтед няма идеа какво да прави и постоянно търси центрирания. В случай че не достига до гол играчите започват да се отчайват един вид, овличатсе в атака и не се подсигуряват при контри и точно там са уязвими. Какво направиха гърците? - Ми отвориха се, изнезоха напред защитата, оставяйки празни пространства което бе като подарак за "стила" който се опитва да налага Мойс а той е дълги подавания във дълбочина възползвайки се от скоростта с която разполагат играчите на Юнайтед. Ако Олимпиакос бяха започнали мача затворено, дори и при негативен развой на мача, Юнайтед да водят с 2,3-0 те пак щяха да имат свойте шансове защото Юнайтед като поведад и спират да играят, отпускат се и заспиват, примери не един или два, така че пак щяха да имат шанс. Гърците сами си се изхвърлиха, но не изкъм да омаложавам узпеха на Юнайтед. И този път имахме грешки в защита, и този път спряхме да играем след като поведохме с 3-0 но този път освен късмет, и играчите се раздадоха докрай, което адски ме радва. А късмет за жребие па нека стигнем възможно най дълече. *smile*

LiamBrady
20.03.2014 00:06

Честито "дяволи"!!! Заслужавахте да се класирате и се радвам най-вече заради Мойс - толкова глупости се изписаха по негов адрес, а според мен по-голяма част от вината не е негова. Съжалявам само за Кембъл, но неговата съдба не зависи от конкретния мач, докато за Мойс това може да е повратна точка. Успех с жребия и не губете вяра. *smile*

Jason_Scotland
20.03.2014 00:06

Честито на изстрадалите манчу фенове ... подкрепяйте си тренеро*wink*

Bayern85_
20.03.2014 00:06

Отбори от най-силните първенства продължиха,което няма как да не ме радва.Нищо че юнайтед са слаби,ще приковат вниманието на милиони,слаби или не.И да,вече няма ограничения в жребия.

gL_Manekena
19.03.2014 23:58

Честита Победа.
П.П. Казах ви още в неделя, дръжте си на отбора до КРАЙ!!! ГГМЮ!

Rafael
19.03.2014 23:53

Честита победа на Юнайтед и още по-честито оставане на Мойс!

ComeOnYouReds
20.03.2014 13:10

Ти всъщност си ония фен на Челси нестабилният нали?

lion_bluebirds
20.03.2014 12:07

Нека остане-тези редуват победи с резили много често!след някой друг мач ще дойде поредният резил и той ще е най големият!Да го прекръстят на осмойс и осмойчестър като падне с 8-0 от кралете!Ха!*joking**lol**tongue**tongue*

KunAgu16
19.03.2014 23:52

Дортмунд-Челси
Реал - Барса
Атлетико-ПСЖ
Байерн-Юнайтед

ComsteR
20.03.2014 00:26

Не искам Класико за 1/4 финала.

jackbauer24
20.03.2014 00:25

Атлетико-ПСЖ Това няма да стане

Salient
19.03.2014 23:52

Между другото ГИГС за пореден път доказа колко е велик! На 40 години направи играта на отбора с невероятни пасове и игра 90 минути. Рядко се случва подобно нещо! *smile*

desangele
19.03.2014 23:47

Винаги такива победи след проблемни периоди са многа сладки.

NoDiggity
19.03.2014 23:47

Аз с оглед на отборите на 1/4 финалите си пожелавам Дортмунд! Най-големи шансове имаме с тях! С другите просто ще е велик подвиг ако ги отстраним в моментното си състояние!

jackbauer24
19.03.2014 23:47

Играха с желание заслужено продължават напред,дали е сериозна контузията на РВП?

shark_1899
19.03.2014 23:47

Какви мислите, че ще са двойките за 1/4-финалите ? *smile*

angel.bonev.908
20.03.2014 13:32

ХАХАХАХАХА с гъза си ли да се смея не знам *lol* *lol* *lol* фен на: Лудогорец, Реал Мадрид и Барселона *lol* *lol*

lilikoli
20.03.2014 12:09

и реал реално ще изкормят MU,но не ги подценявай..миналия сезон минаха,заради червения картон но тогава беше САФ де...

lion_bluebirds
20.03.2014 12:04

челси си го върна 2012 за гаврата грабежа 2009 където уефа подпря с онзи поръчков съдия йовребро уефалона като дори онзи си призна публично и се отказа от футбола!не ви ли есрам да пишете такива престъпления-престъпници ли сте или жалки заблудени хейтъри дребни душицивсеки който обича справедливостта не би си и помислил таква нещо каквото си написал-аааа няма как да стане просто-стига толкова гаври във и с футбола!Как ще си връщат на връщаното-аман от такива абсурдни и тъпи не знам си какви коментари и слепци като теб и феновете на уефалона умрялчестър юнайтед!Това което си написал и пишете някои от феновете на ютнайтед и барселона които не знам защо мразите челси като не са ви били на финал в шл по подъл и гнусен начин или са свирили съдиите за тях в шл против вашите отбори но да пишите такива гаври спрямо истината е престъпление и духовен морален цинизъм!Хайде не пишете повече глупости-челси и барселона както и челси-байерн м няма да се паднат защото сметките там са разчитени-пито платено 2013 немците със супер купата си го върнаха дефакто!Но за 2008 не са разчистени -така че челси има за какво да си го връща на ония гадини но ще е по сладко реал м да ги изкормят с 8-0 и 1-7 като гост и да ги пратят в небитието и да отмъстят заради правдата и челси заради 2008!*stop**vicious**referee**whistle**cards**cool**cigarette**tongue**cards*

Kagawa_26
20.03.2014 00:33

Барселона със сигурност ще иска да си го върне на Челси за 2012, така че това също ще е много интересен мач. Мен ми се гледа Ел Класико в два мача, отколкото на финала и поради тази причина се надявам Барселона и Реал да се паднат един срещу друг.

ComsteR
20.03.2014 00:28

Аз пък си мисля следните. Псж - Байерн Барселона - Челси Атлетико - Манчестър Юнайтед Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

The_Djoker
20.03.2014 00:05

Да

I_LOV3_CHELSEA
20.03.2014 00:00

Имат ли право да се изтеглят 2 испански отбора на 1/4 финал ?а

Kagawa_26
19.03.2014 23:53

ПСЖ - Манчестър Юнайтед Барселона - Реал Мадрид Байерн Мюнхен - Челси Атлетико Мадрид - Борусия Дортмунд

123321
19.03.2014 23:46

Който е отбор да се падне на Юнайтед на 1/4 финалите те ще са аутсайдери.Без да се обиждат феновете на Юнайтед.

ComsteR
20.03.2014 00:24

Виж вдигнал си главата , ама до такава степен да искаш да се паднем със вас , мисля че сам не си го пожелаваш *lol*

man4estara10
20.03.2014 00:05

Хах много ще се кефя ако се срещнем с вас и ви отстраним какво ще говориш.Или отново ще викнете някой Чакърчо.

levskishampion
19.03.2014 23:48

Точно за това искам да сте вие и ще си проличи истината за аутсайдерството без да ме хейтваш с вас смятам ще ни е най-лесно

HeatAr29
19.03.2014 23:45

Топката на тъча в такива ситуации всички отбори (особено големите) я бавят точно по тоя начин-на това му се вика задържане на топката,ако не знаеш *wink* иначе контузията на Ван Перси изглежда като кръстни връзки,дано не съм прав..

etihadd1
19.03.2014 23:45

Аз съм сигурен че тоя има над 1000 профила.Знам го целта да е ЧЕЛСИ да мине Реал и Ливърпул фен зона Уинър.бг.. Преди 2 години АРСЕНАЛ беше пред ЧЕЛСИ в Уинър.бг

levskishampion
19.03.2014 23:44

До коментар [@comment 1594871] от [@user The_Djoker]:

Мухахахахаха! Хванахме го и почна на майка ооо велики ми цезаре ти си нямаш майка ли

The_Djoker
19.03.2014 23:52

И до тък беше споренето с теб,защото току що драги ми идиоте счупи тъпометъра,а да ти отново разкри моят профил,ти си бог,ти си просто най-великия(ирония,че ти си тъп и ще си помислиш,че наистина си го мисля,вземи чекни и кво е ирония)

levskishampion
19.03.2014 23:49

Лягай да спиш бе хасковски вожде вече разбрахме че си с 300 профила като месимания *wink*

The_Djoker
19.03.2014 23:46

Драги ми тъпако,заповядай във форума на Челси(да ти се подиграем колко си тъп,както казах по-скоро е наследствено) и питай пичовете колко профила имам *thumb_up*

levskishampion
19.03.2014 23:43

До коментар [@comment 1594862] от [@user The_Djoker]:

Да ве ясен си ми ти кухичак си ми забавен такъв мистър бийн ти си новия комик в сайта ще кажа да гласуваме за награда коментатор на сайта утре искам да си с новия профил моуриньоселяка

Salient
19.03.2014 23:42

Честита победа и класиране! Много съм доволен от всички! Раздадоха се докрай! Дано контузията Робин ван Перси не е сериозна..

persie1992
19.03.2014 23:42

Браво на Юнайтед, страхотен отбор. Бавят ми топката на тъча и като някой ги докосне падат като робен. Всяко спорно решение за тях. Еми честито, Реал, Байерн, Барса или ПСЖ да ви сцепят дупетата дано

luis_nani17
20.03.2014 00:06

Ван Перси да не ти е бил любимец та си с негов никнейм?

manutd_forlife
19.03.2014 23:47

Само дано не се паднем срещу вас. А не, вие пак отпаднахте.... Някой друг път...*smile* Айде със здраве и честита победа на Юнайтед. Всеки, който гледа мача и знае как да сваля очила знае, че го заслужихме макар че не веднъж трябваше да седим в нашето поле и да треперим.

lilikoli
19.03.2014 23:45

лягай да спиш !!! Най добрият ви сезон и отпаднахте преди нас яд те е нали GGMU

billy_944
19.03.2014 23:43

АХахахха колко завист..8-2 *beer*

petko9305
19.03.2014 23:41

Ман. Юнайтед спечели напълно заслужено, но все пак защо имам чувството, че съдията пр"ба целия отбор на Олимпиакос?
Ама кво ме интересува *joking* искам и аз като фен на Юнайтед веднъж да се зарадвам на моя отбор. Само феновете на Челси и Ливърпул ли ще се радват ????

ComsteR
19.03.2014 23:41

Иначе честито ви класиране на 1/4 финалите Успех.

Notlike
19.03.2014 23:40

Ебаси гаврата, честно. 5 минути продължение, от които 4 минути не се играха, а накрая съдията за капак свири края 15 секунди по-рано... не мисля, че Юнайтед щеше да пусне гол, но просто това беше циркаджийско решение на съдията.. иначе честито, ван Перси извади мача, ама с оглед на контузията му, като че ли още един голям играч изпуска световното в Бразилия.

panew
19.03.2014 23:42

За мен пък точно обратното - Де Хея им изкара мача, Олимпиакос имаха добри положения и без проблем можеха да вкарат 2 гола.

NoDiggity
19.03.2014 23:40

Честита победа! Най-накрая малко радост! Олимпиакос ни сцепиха последните 20 минути между другото... не знам каква беше тая глупост да пазим резултата в 65-тата минута.. от тук насетне каквото сабя покаже! На 1/4 финалите няма нито 1 слаб отбор, така че срещу всички ще сме аутсайдери! Дано контузията на РвП не го извади за много дълго, че без него ептен е втасахме!

billy_944
19.03.2014 23:39

Ахахахахах вие ебавате ли се бе?Защо сигнала бил 10 секунди преди края аха хах аха х аха х..Според мен още малко ще обвините човека дето вдига бариерите ако е закъснял с някоя секунда?Много ме е яд за такива завистливи мишки,цялата истина е,че никой не очакваше Дяволите да продължат!*cigarette*

The_Djoker
19.03.2014 23:39

До коментар [@comment 1594839] от [@user etihadd1]:

Мхм,всъщност аз съм всички фенове на Челси и си сменям профилите,а това ти пак ли си тук просто ще го подмина,защото жалкото е,че влизам в тема не свързана с Челси 1 път на месец *sad*

levskishampion
19.03.2014 23:38

Честита победа дяволи от тук нататък жребия ще е лош

skivur
19.03.2014 23:38

И защо е сигнала 10 секунди преди края?

Schroif
19.03.2014 23:38

Честито!!! Поне един английски отбор ще продължи напред.*beer*

FoxX
19.03.2014 23:37

Честито ДЯВОЛИИИИИИИИИИИИИИ

Double_De
19.03.2014 23:37

Честита победа и класиране напред на ман ютд

Cvet666
19.03.2014 23:36

Мойс има доста работа за лятото ако ще връща Ютд в голямата 4-ка ,иначе по-добре Ютд от колкот Олимпякос на 1/8 финалите *smile*

Ginekologa
19.03.2014 23:34

бе че бутнаха на Ман ю едно рамо е ясно да видим жредия в петък

Salient
19.03.2014 23:33

Ееееееее, какъв мач направи РвП и да се контузи така тъпо...

ComsteR
20.03.2014 00:06

Дано наистина, но със оглед състоянието му , и изнасянето му на носилка не мисля че ще е нещо моментно , все пак дано да е най-малкото , и да не го извади от терена , видя се че със Руни и Гигс се раздаваха много.

Salient
19.03.2014 23:46

Дано не! Днес изригна много мощно и показа свръх ефективност. Най-накрая радостен момент и все нещо ще го помрачи..

ComsteR
19.03.2014 23:40

Като нищо състоянието му , може да е като на Хесе...

babavuna
19.03.2014 23:33

Май е много тежко положението с Перси *sad*
Няма късмет с тези контузии, а гърците са пълни утайки, без коментар :X

posydon
19.03.2014 23:32

Посрада коляното на Перси
Ужасна контузия вчера Хесе се контузи до края на годината

pesholudiq
19.03.2014 23:30

Същност се радвам за Юнайтед, дано да не допуснат гол до края

babavuna
19.03.2014 23:29

Дръжте фронта дяволи!
Ако още веднъж се издъним на края на мача през този сезон, не знам.........

levskishampion
19.03.2014 23:16

До коментар [@comment 1594813] от [@user The_Djoker]:

Така ли е жалко пак ще плачите от съдиите като ги бием да викате аа тоз пак свири за Юнайтед това жалко отборче поне има история не като вашето да е без малко ви са титличките платете на съдиите да ви помагат

levskishampion
19.03.2014 23:46

Да братле почна ме на майка жребия очаквам да се надявам да е Реал Мадрид 21 март идва

The_Djoker
19.03.2014 23:45

И ето го и МесиМания *joking**joking*,само като ти видя писането и ми става ясно кой си

etihadd1
19.03.2014 23:42

Цяла седмица хейтва и после сменя никове, Пъпчив пубер от Хасково остави го

levskishampion
19.03.2014 23:41

О да с един си вярно утре ще си с моуриньо селяндура от португалия други ден с тотито сигурно и не знаеш кой е да ве ти влезе преди 5 минути нали хахахахаха жалкар тъп малък

The_Djoker
19.03.2014 23:37

Ако,ако с разлика,че правописа ти е като на 2-ри клас,хм...май някой е пропускал часовете по български,а ? *joking**joking*,сри глупендер пак удряш на камък(което със сигурност става доста често в жалкия ти живот *sad*) с 1 профил съм си,е к'во да се прави,трябва да има и идиоти като теб,иначе нямаше да е забавно

levskishampion
19.03.2014 23:31

Ако всички бяха прости лапета без образование като тебе не си ми ясен ли бе ти си лондончето с 400 профила тука за рейтинг и плюсчета жалко фенче ;д недей ми следи профила плиис излез малко от сайта 1 ден вземи си смотан ман продължава -)

The_Djoker
19.03.2014 23:25

Измислен фен вика *joking**joking*,разбира се ей сега влизам с другия ми профил,чакай малко *joking*ех ,ако всички 27 годишни бяха толкова тъпи като теб,то определено щеше да е зле

levskishampion
19.03.2014 23:22

Не ме боли и за такива измислени фенчета като тебе отбори без история да не занимават отбор с голяма история и успехи жалко фенче на моуриньо пусни си сега другия профил да ти се посмея ;д

The_Djoker
19.03.2014 23:21

Тоест да правим,както вие през последните 10 години *joking*,нали осъзнаваш,че ми е през оная работа дали ще ги биете при условие,че който ви хване следващия кръг ще ви пръсне от бой *joking*,в момента дори смешните пилета са над вас,сам си смятай колко си зле,а да върви сънувай ЦСКА как ти порят другия жалък отбор и се кротвай

_elbarca__
19.03.2014 23:16

байерн-атлетико барса-дортмунд реал-челси псж-юнайтед

Momchil_92
19.03.2014 23:16

Гледай сега гърците ще им вкарат накрая да ги боли *joking**joking**joking**joking*

ssstavrev
19.03.2014 23:19

май накрая теб ще те боли*cool*

LondonChels
19.03.2014 23:14

Да свиреш таково нарушение пред наказателното поле, това си е чисто Бутане

The_Djoker
19.03.2014 23:15

А бе ти колко акаунта имаш,малоумно пишлеме

_elbarca__
19.03.2014 23:08

Робин ван Перси 1:0 25'
Робин ван Перси 2:0 45'
Робин ван Перси 3:0 51'

Momchil_92
19.03.2014 23:03

хубавото е че всички мачове ще са хубави които и да се паднат

Salient
19.03.2014 22:57

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, веднъж късметът да ни покрие при рикошет!

LondonChels
19.03.2014 22:55

това е 10 ти фаул на ВАЛЕНСИЯ ? Разбирасе се съдията до края на мача няма да м показва картон

cesekarchetooo
19.03.2014 22:55

До коментар [@comment 1594784] от [@user LondonChels]:

Бегай в Чукотка бе, гръкът бутна Уелбек с лявата ръка. 100000% фал.

LondonChels
19.03.2014 22:54

ххаха как ги бутат :Х Гол след ИЗМИСЛЕНО НАРУШЕНИЕ

petko9305
20.03.2014 00:15

Да се намеся и аз, че ми е забавно с такива като тебе. Пооооо дЯвОлИтЕ! Откъде тази завист? Според тебе нямаше дуспа за Ман. Юнайтед просто и ясно защото Перси симулира? ОК! да приемем, че така. Тогава ако на мястото на Ман. Юнйтед беше Челси и по-точно например Самюел Ето'о, какво щеше да напишеш ако изобщо беше го направил? *tongue* Защо изтъкваш точно дуспата? Защо например не споменеш ситуацията в началото къде Руни удря греда? След това имаше и още едно спасяване в горния десен ъгъл на вратата пак удар от Руни. Извод: не искаш да злобееш пртив Ман. Юнайтед, но просто факта, че печелят големи мачове, а и найважното Челси още дълго време няма да настигне Ман. Юнайтед по титли, купи и др. и точно този факт те дразни най-много. Не знам дали съм прав за тебе но самото ти поведение ме кара да си мисля такива неща.

The_Djoker
19.03.2014 23:26

Само по писането му се разбира,че това е МесиМания

ElPistolero21
19.03.2014 23:24

С теб няма смисъл да се спори...знаеш си само едно ( хейт ) и това е *confused*

LondonChels
19.03.2014 23:11

Каква омраза бе ? Нямаше нарушение..

levskishampion
19.03.2014 23:10

Добре ще им кажа кога да ти се обадим ве моуриньо португалско изчадие

The_Djoker
19.03.2014 23:09

Вие май пак за много големи се помислихте,марш в средата на таблицата и варете се насирайте,че гърците могат да ви вкарат

ElPistolero21
19.03.2014 23:05

Откъде идва тази омраза бе човек? Каквито и да са Юнайтед, да кажеш че в момента ги подпират е смешно! Не може да казваш на черното- бяло...

levskishampion
19.03.2014 23:02

Да имаше и дузпа имаше гадно ли ти е ве сълзи има ли синко

LondonChels
19.03.2014 23:00

Я се махай ве кажи имаше ли нарушение а ???

levskishampion
19.03.2014 22:56

Пак ли ти бе измислен фен на милионерски отбор без история гадно ли ти е садна се бутат ни пак якооо с влака

Momchil_92
19.03.2014 22:53

Аз за нас съм сигурен, че ще ни се падне някой от посочените за лидери в турнира , но ние обичаме да им сваляме самочувствието

cesekarchetooo
19.03.2014 22:51

Да добавя само и че играем супер и до сега резултатът трябваше да е около 5-1. GGMU

Momchil_92
19.03.2014 22:50

имат по голям шанс с Борусия , но не и с ПСЖ нищо лично *wink*

ssstavrev
19.03.2014 22:49

До коментар [@comment 1594765] от [@user Momchil_92]:

то и Челси това го чака*cigarette*

paradise11
19.03.2014 22:43

До коментар [@comment 1594765] от [@user Momchil_92]:

Защо пък Ман Ю да не победят ПСЖ или Борусия,който не са кой знае какво,спрямо възможностите на Юнайтед,а ако те играят на предишното си ниво,едва ли ще са проблем.

Momchil_92
19.03.2014 22:48

може и да е така ,но аз все пак смятам че Юнайтед не са това , което бяха да не говорим, че когато играят срещу нас вече ми е безинтересно да ги гледам преди беше по хубаво че имаше интрига и се дразнехме *joking**joking**joking**joking*

marian.iordanov.108
19.03.2014 22:48

Евала ти правя ! Ти си един от малкото хора в тоя сайт,който не обикаля темите само, за да хейтва или ръси глупости !

ReDeViL666
19.03.2014 22:40

Дано да продължим , че да има два английски отбора на 1/4 финалите на турнира , на които да се радваме! В Европа аз лично съм за всички отбори от ВЛ , независимо от това , кои са и дали са конкуренти на Юнайтед в лигата.

paradise11
19.03.2014 22:42

И аз споделям тези възгледи,с едно допълнение,че изпитвам наобяснима радост,когато отборите на Гуардиола отпадат-Барселона и Байерн.

eligos
19.03.2014 22:40

Той Мойс се надяваше Мата да замести Гигс, ама и сега се вижда кой е по-класния футболист

Salient
19.03.2014 22:40

Е така искам да играят. Да атакуват постоянно, да резцепват защитата на противника, да играят разумно в защита, ДА ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ОТБОРА!

Notlike
19.03.2014 22:38

Гърците няма да имат 1000 положения. Изпуснаха чисти ситуации, дано имат още 1-2 шанса и ще стане много зрелищен мач.

Rasho79
19.03.2014 22:37

Второто по-спокойна игра и убиване на интригата с още 1-2гола и здраво затваряне на подстапите към Де Хея!

sluchainik
19.03.2014 22:36

Хейтъри нещо се скрихте в мишите си дупки до преди часове давахте прогнози за Гърците

petko9305
19.03.2014 22:36

Сега моля да не мърдате от местата си щото може да повлияете на мача негативно*lol*

kris_666
19.03.2014 22:34

Бърз 3 гол второто и всичко е ясно! ГГМЮ ! *smile*

rockytoo
19.03.2014 22:34

Изгряващата звезда на футболна и на Манчестър Юнайтед Гигс показва класа *lol* *lol*

petko9305
19.03.2014 22:33

Ама видяхте ли Мойс колко е развълнуван та чак затича *lol*

dani_chelsea96
19.03.2014 22:32

Браво на Перси и на Юнайтед искам да гледам супер мачове на 1/4 финалите.Успех!

Deco_Sneijder
19.03.2014 22:32

Добре че е Гигс в центъра да раздава такива пасове,един вид да оправя играта на Юнайтед,такъв човек нямаше в Юнайтед до момента.Браво браво,второто сигурно ще заменят гигс по някое време,тогава ще е интересно дали при Фелайни нещата ще са същите,а ако пуснат Кагава на мястото на Уелбек ще стане още по интересно.

Crazy89
19.03.2014 22:33

По скоро Кагава на мястото на Гигс, че тоя къдравия дръвчо не искам да го виждам (Фелайни) *lol*

Salient
19.03.2014 22:31

ВАН ПЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ 2-0!!!!!!!

redfen111
19.03.2014 22:31

ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССССС

futbolista123
19.03.2014 22:30

гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол айдеееееееееееееее *party**party**party**party**party**party**party**party**party**party**goal*

Deco_Sneijder
19.03.2014 22:28

Страхотни намеси на Де хея,а играчите на Олимпиакос правят страшни шпагати е тва е футбол.Отличен мач гледаме тази вечер,Юнайтед играят надъхано и вече спокойно мога да кажа че имат силата да се справят.

Gogata85
19.03.2014 22:26

А тоя Валенсия вместо да гледа как да овладее топката гледа как да падне за дузпа *erm*

Gogata85
19.03.2014 22:25

Ако защитата не ни провали ще е чудо!!

manutd_forlife
19.03.2014 22:13

Добро начало. Сега само трябв да гледаме да държим повече топката и да не им позволяваме да миткат толкова много около наказателното им. Дано успеем да вкараме гол до края на полувремето, че да имаме 45 минути където да играем наравно и да покажем, че въпреки всичко случило се, това е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД.

Mesut213
19.03.2014 22:12

Искам да кажа първо, че абсолютно никаква омраза не изпитвам срещу Юнайтед, но това драги ми футболни запалянковци не беше дузпа, просто не е добре да ощетяват по-малките отбори, мен даже повече би ме удовлетворило продължаването на Юнайтед, все пак колкото и зле да е моментната им форма те си остават страшилище, но пак казвам нямаше дузпа, даже бих се обзаложил, че един английски съдия не би го свирил, контакта беше не достатъчен, а Перси просто се възползва от случая и падна.Нека по-добрият да продължи накрая.

cesekarchetooo
19.03.2014 23:01

E какво да спориш... бута го в гръб - 100% дузпа. Дори не е леко, а е ИЗБЛЪСКВАНЕ. Прочетох ти първото мнение. Кои са "фактите"? Че английски съдия не би го свирил това? Това не е факт, а мнение. И ако мислиш така, виж ония ден 2-та дузпа на лузърите срещу нас дали не е почти 1 към 1 с тази ситуация. СВИРИХА ЛИ Я?

Mesut213
19.03.2014 22:55

Няма да споря с фен на Манчестър Юнайтед дали е имало дузпа или не, може би се сещащ защо...Фактите, за които говорех не бяха свързани с дузпата, ама както и да е.

cesekarchetooo
19.03.2014 22:50

Не знам какви "факти" си давал, ама това е 100% дузпа.

Mesut213
19.03.2014 22:48

Най-голямата грешка, която допускаш е поставянето на всички хора под общ знаменател, това че някой като МесиМания и другите простаци ( как да не ги обидиш...) го правят, не означава че и другите не си признават погрешни отсъжданите дузпи, фалове, корнери, тъчове и т.н. Лично аз бих си признал за некоректно отсъдени дузпи в полза на отборите, които харесвам.

levskishampion
19.03.2014 22:45

Точно това ме нерви че все за вас не трябва да има дузпа за Манчестър а когато вашите любими отбори получат дузпа била е чиста как да не ти кажа хейтър

Mesut213
19.03.2014 22:43

Виж сега още в първия ми коментар написах, че бих се радвал повече, ако Юнайтед се класират, но просто не е честно, както и да е заслужават тази преднина за сега, играят с желание да видим какво ще стане през второто полувреме.Пък за дузпата като ти давам факти, които не можеш да обориш започваш с обидите, типично поведение да не кажа за какъв човек *smile* . Не спря да ме наричаш хейтър, къде видя да хейтвам не знам ...

United_11
19.03.2014 22:39

Какво хейтърче? Нямаш право да обиждаш Paradise11, защото е един от най-истинските фенове в сайта.

levskishampion
19.03.2014 22:37

Пич не сме на Български език и недей ме учи как да пиша просто си пиши там хейтърче всеки ден си в наши теми не ти ли писна къв си ти да ми казваш как да пиша

paradise11
19.03.2014 22:36

Пич,научи се да пишеш,нищо не мога да ти разбера.Колкото до темата,Месут е абсолютно прав,не знам за какво спориш.

levskishampion
19.03.2014 22:33

Ай изчезни от тука ако обичаш че ми писнахте хейтърчетата някво лапе ще ме учи на футбол я се успокой малко ве и то фен на най мафиотското първенство турция

Mesut213
19.03.2014 22:31

Моето момче, съдийските решения не могат да се отменят, така че и да се оплача няма никакво значение, ето от сега нататък научи още нещо за футбола *smile* .

paradise11
19.03.2014 22:28

Когато наш играч симулира,винаги признавам и съм против да бъде отсъждана дузпа,колкото дузпи получихме от симулиране,толквоа и не ни дадоха,всичко е изравнено спокойно.

levskishampion
19.03.2014 22:28

Като не ти харесва дузпата пич отиваш и се оплакваш в уефа да гледат на видео съдията си решава какво да свири спрете се хейтърите малко

Mesut213
19.03.2014 22:27

Съдията може да реши, да даде още 5 дузпи, но това не ни пречи да коментираме неговите решения, съдиите да не са безгрешни, че трябва да им се доверим винаги?

levskishampion
19.03.2014 22:26

Ако това беше Суарез какво ще да кажеш имаше дузпа нали айде моля ти се постояно внасяш няква омраза към отбора малко дузпи ви дадоха на вас от симулиране леко бил паднал съдията така е решил свирил е

paradise11
19.03.2014 22:21

Дузпате беше доста лековата,но съм на мнение,че по-скоро трябваше да се свири,онзи пич от Олимпиакос директно се хвърли на РВП,друг въпрос дали и той не преигра малко.

Mesut213
19.03.2014 22:18

Разбира се, че не е даже, ако си свалиш фенските очила може и да видиш каква е реалността, а именно РВП се строполи на земята много лесно, просто се възползва от случая, както би направил всеки друг футболист.За какво ми намесваш Кристиано, изобщо каква беше логиката, тук все едно съм казал, че на Кристиано ситуацията е била дузпа, а тази не ...Нормално да му свирят на Кристиано в Испания смешните дузпи, като съдиите там са супер тъпи, аз съм от тези, които харесват по-твърдата игра, а не симулациите при най-лекия допир...

levskishampion
19.03.2014 22:14

Не било дузпа а какво е ве футболен ми запалянко ти май не помниш че и на кристиано в Реал са давали такива дузпи блъска го отзад когато топката отива в краката му малко по сериозно вземи научи правилата

paradise11
19.03.2014 22:14

Спрямо дузпите ,който се свирят в ШЛ е напълно достатъчно,както се вижда извън ВЛ се играе по-мек футбол и се свирят всчкакви измислени нарушения и дузпи,практика проакрана от БАрселона.

Deco_Sneijder
19.03.2014 22:11

Имаше дуспа,подобна на тая на Безяк.Ще е интересно Юнайтед на 1-4 финал все пак по-голям отбор са.Успех им желая *smile*

Rasho79
19.03.2014 22:09

ГГГГГГГГооооооооооллллллллллллл!

paradise11
19.03.2014 22:07

Гърците са твърде слаби за да играят на 1/4 финал,просто ще са една боксова круша,те са на нивото на 19/20 във ВЛ и ла Лига.

chelsea_fannn
19.03.2014 22:37

Просто ми е забавен с тия очила и за това съм го сложил

RealMardridCR7
19.03.2014 22:26

хаха действащ да,но САФ е най-великия за всички времена

paradise11
19.03.2014 22:23

Определено е най-добрият и съм го твърдял не един път,но моля те погледни си аватара пак .

chelsea_fannn
19.03.2014 22:20

Авата ми говорел хахахаха това е аватара на най - добрия действащ мениджър ! Вашият мениджър се е учел именно от Моуриньо.

AC_Milan_92_45
19.03.2014 22:12

Първо 20тия в ВЛ е по-силен от 10тия в Ла Лига. Олимпиакос печелят гръцкото 18 от последните 20 пъти и както видяхме първия мач срещу Юнд, не бяха толкова слаби

paradise11
19.03.2014 22:11

Аватарът ти говори,достатъчно за теб,така че се укроти от даването на разни мнения,кой какъв е,ако следиш поне малко Олимпиакос ще ти стане ясно.

chelsea_fannn
19.03.2014 22:08

19/20 в Вл и Ла Лига ...... абе ти от ден на ден по - малоумен ставаш

Salient
19.03.2014 22:03

Пффф греда. Феновете на стадиона къртят обаче! *smile*

Deco_Sneijder
19.03.2014 21:59

Ми не знам защо е пуснал Йънг и Валенсия..като един Нани би вършил по-добра работа,дори Янузай е по добър вариант от тея...а да оставиш Мата на пейката голяма грешка..ще паднат,освен Рууни и Перси други сериозни играчи не виждам от Юнайтед

Salient
19.03.2014 22:03

Йънг е резерва, Мата няма право да играе, а Нани се води още контузен.

paradise11
19.03.2014 22:01

Перси е в такава форма,че играчите от Левски играят по-добре от него в момента.

Momchil_92
19.03.2014 21:55

садията не си играе шари наред с жълто *joking*

Momchil_92
19.03.2014 21:52

и двата отбора са слаби ,но по добре Ман Ю да продължат

Rasho79
19.03.2014 21:47

Хайде Юнайтед покажете кой кой е, успех и дано продължите!

RealMadrid_4ver
19.03.2014 21:46

Незнам защо но много ми се иска Ман.Юнайтед да продължат

DuFkaTa
19.03.2014 21:43

Охооо Олимпиакос не е печелил никога на Олд Трафорд !!! Мойс: "Time to break another record" *joking*

RealMardridCR7
19.03.2014 21:47

те попринцип никога не са печелили на Английска земя

RealMardridCR7
19.03.2014 21:42

Успех и пожелавам,но не мисля че ще се класираме,Мойс е тъпак какъв е този състав

BerbaTheBest
19.03.2014 21:40

Не искам да съм лош пророк, дано греша, но си мисля, че това ще е последният мач на Юнайтед в ШЛ за следващите няколко години *sad* Късмет, дано продължите напред! *thumb_up**wink*

_elbarca__
19.03.2014 21:31

хайде юнайтед чакаме ви на 1/4 късмет днес

redfen111
19.03.2014 21:28

абе ще успеем да продължим вярваите във одбора Уелбек и защо да не играе започва да набарва форма
незначи че като има няколко лоши мача и не трябва да играе

red_machine
19.03.2014 21:32

Хаха ще успеете по добре да отпадните сега защото в следващата фаза ще се падните с някой гранд и ще станите за резил.

angelusssssss
19.03.2014 21:27

САФ треа да даде очила на Мойс за да види най после кои играчи да пуска и кои да изгони ....

red_machine
19.03.2014 21:24

Според мен мача е 1:1 или 1:2 и Олимпиакос продължава напред.

man4estara10
19.03.2014 21:21

Чича трябваше да е на мястото на РвП.Вижда се, че не е в кондиция.

sad4me84
19.03.2014 21:20

А с Мата какво се е случило?

sad4me84
19.03.2014 21:42

Излез подишай свеж въздух, времето прекарано пред компютъра не ти се отразява добре. Тия можеш да ги кажеш на Отбори като Сити, та дори и Арсенал. Ние освен, че отстранихме Барса ами и ги бихме,а след това направихме същото на стадиона на Байерн. И защо въобще ви пращат на училище след като не знаете елементарен правопис?

futbolista123
19.03.2014 21:27

победихте галатасарай не някои свтеовен гранд ако се падната напреде реал барса или Б.мюнхен много як резил ще има с вас нищо лично *wink*

sad4me84
19.03.2014 21:24

О, да. Съвсем забравих... помислих си, че е контузия нещо или "тактическа" промяна от Мойс*joking* И все пак се надявам да победите, защото на този етап сте далеч по-преодолимия отбор, а и дори да ни избегнете ще падате яко от другите отбори *joking* Нищо лично.

Salient
19.03.2014 21:20

Не може да играе, защото има записани мачове с Челси в турнира.

futbolista123
19.03.2014 21:17

въпреки всичко се надявам да продължим който и да играе трябва да го направи с желание и защо по дяволите не играе кагаваааа *cry**stop**angry**angry**angry**angry**angry*

angelusssssss
19.03.2014 21:19

защото Мойс е идиотттт

DuFkaTa
19.03.2014 21:16

За да продължим, трябва да изиграеме перфектния мач. Трябва да ги разгормим, защото само при един техен гол, ние ще трябва да вкараме 4 !!!! Трябва ни нщ от към сорта 3-0, 4-0,4-1. но за да сме напълно спокойни трябва да им мушнем 5 гола, па дори и да вкарат два пак да минаваме. Аз лично мн трудно го виждам това и съм песимистично настроен. Айде късмет, ГГМЮ *devil*

akseldev
19.03.2014 21:15

Сега видях съства ОМГ ???

Валенсия ? Гигс ? Кагава ? титуляри ??

todor_93
19.03.2014 21:15

Ама ако продължите друга песен ще пеете

Salient
19.03.2014 21:12

Кагава?!?!?!?!? Не можеш да използваш Мата, но няма да и използваш Кагава?!? Е*ахме му майката на кариерата на японеца.. Айде да приключва и тоя резил, най-много нещо като с Фулъм да се получи.

valdes021
19.03.2014 21:11

Трудна победа с 1 или 2 гола разлика,но и Х не го изключвам като опция.

akseldev
19.03.2014 21:11

Ако Юнайтед отпадат това ще е МЕГА провал !!! При жребия Юнайтед извадиха късмет КАТО СЪСТАВ КАТО КЛАСА Олимпиакос един от най слабите отбори на Шампионската Лига !!!

Юнайтед ще бие 4-1 !!

redfen111
19.03.2014 21:11

мисля че ще оспеем да ги остраним !!!!!!!!!!GGMU

angelusssssss
19.03.2014 21:03

боже боже боже ... нямам думи - Дарън Флетчър, Шинджи Кагава, Маруан Фелайни, Аднан Янузай, Хавиер Ернандес на пейката а една камара идиоти на терена .... МОйс все повече се убеждавам, че е идиот ...

angelusssssss
19.03.2014 21:14

и на Кагава и на Чичарито защо неразчита нз, как може да пусне Уелбек и Йънг и Гигс в игра а на пейката супер добри играчи .,.. лично аз очаквам мн срама загуба ( колкото и да не ми се иска)

futbolista123
19.03.2014 21:11

стана една година напипва състава всеки фен на отбора знае кои играчи да пусне а този с "СПЕЦИАЛИСТ" Мойс все още не разбира не знам защо не разчита на янузай като това е момчето което и при 10-0 пак играе на 10000000000000%

angelusssssss
19.03.2014 21:08

съгласен съм с теб, но с този състав в момента невиждам как ще вкараме 1 гол поне, Перси, Уелбек, Йънг - нито 1 от тях неигра с хъс и идея за играта , а МОйс каза че неразполага със добри футболисти , пък те стоят на пейката ....

futbolista123
19.03.2014 21:05

именно това ме дразни че хората които се раздават на 100% са резерви в важни мачове като този в който ни трябват голове той си разчита на уелбек и йънг от уелбек не очаквам хетрик а от йънг максимум някоя симулация която не струва нищо