Локо София се класира на полуфиналите за Купата на България

19:57
Локо София се класира на полуфиналите за Купата на България
Локомотив София се класира на полуфиналите на турнира за Купата на България, след като елиминира Черноморец Бургас от състезанието.

Локо победи Черноморец с 2:3 в реванша, което категорично класира Локомотив напред в състезанието. В първия нач столичани победиха с 1:0.

Първото попадение за тима на Димитър Димитров отбеляза Карлос Фонсека, който в 38-та минута засече с глава центриране на Чико и откри резултата 1:0. Тимовете излязоха в почивка при този резултат, а Черноморец имаше нужда от още поне едно попадение, за да се класира напред.

Това се случи в 55-та минута, когато Лъчо Балтанов прониза Митрев за 2:0. Черноморец все пак не удържаха и в 69-та минута допуснаха Марко Ранджелович да вкара за 2:1. Мечтите на Черноморец угаснаха, когато само четири минути по-късно Маркиньос изравни резултата 2:2.

Към края на мача играта определено се изнерви и това доведе до директен червен картон за Школаров, който грубо фаулира Том. В добавеното време Локо съвсем затвърдиха победата си, след като Даниел Генов направи 2:3.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan.dimov.98
19.03.2014 21:19

Да водиш с 2:0 20-на минути преди края и да се издъниш...наистина този сезон е изключително каръшки за Черноморец...направо съм разочарован.*sad*

sineokiasladur
19.03.2014 20:10

Локомотив(София) е един изключително слаб отбор който е много неприятен за наблюдаване.Те са отборът който трябва да изпадне тази година на мястото на Черноморец.За съжаление това едва ли ще се случи и тази пародия на отбор ще се състезава и догодина в А група.Аз наистина не мога да разбера какъв мазохист трябва да си за да ръководиш такъв отбор.И е пълно с цветнокожи футболисти които са с много слаби футболни възможности.Много грешна политика и много слаб наставник също.Надявам се поне догодина вече да няма как да се спасят и да отидат там кадето им е мястото-Бгрупа.Миналата година ми станаха още по неприятни когато си купиха оставането в групата за сметка на симпатичния отбор на Ботев Враца.Сега пак вместо тях ще отпадне друг симпатичен отбор който се опитва да играе футбол....Дано скоро собственика да се осъзнае и да закрие отбора...*smile*