Четири мача решават съдбата на Загорчич в Литекс

10:25
Четири мача решават съдбата на Загорчич в Литекс
Ръководството на Литекс е разочаровано от пролетния старт на отбора, а съдбата на треньора Златомир Загорчич е поставена на карта. Всъщност картите са четири - гостуванията на Лудогорец за първенството и Купата, домакинството на ЦСКА и двубоят в Коматево срещу Ботев Пловдив. Ако след тях шансовете на ловчанлии за европейските турнири са намалели сериозно, сърбинът със сигурност ще бъде освободен, съобщава "7 дни спорт".

Литекс стартира по безобразен начин подновяването на шампионата и след убедителната победа над Берое с 3:0, дойдоха съдийската такава над Черно море във Варна, 0:0 пак с варненци и Лудогорец вкъщи за първенството и поражение от разградчани за купата край Покрития мост. Неслучайно след последния мач с Лудогорец, част от ръководителите на клуба признаха с половин уста, че предстои да се дискутира със собственика Гриша Ганчев свършеното от Загорчич.

Срещу наставника вече настръхна и голяма част от публиката на тима. Тя е бясна, че Загорчич тотално пренебрегва местния любимец Илия Миланов. Националът е в немилост при сръбския треньор, който предпочита да лансира ветерана Пламен Николов. Освен това Загорчич записа и 10 мача без победа на Градския стадион, което не е правил нито един друг наставник на оранжевите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kostakozara
19.03.2014 11:21

Ще направят голяма грешка ако махнат Загорчич.

za4o
19.03.2014 10:57

Проблема е в Женята ....... безбожно слаб вратар! Много време отнема на Пиргов да се възтанови от тежката контузия за съжаление.

coyb
19.03.2014 10:50

Не знам.Не съм фен на Литекс за да коментирам неща от кухнята им,но все пак ми се струва малко рано.Хубав стил имат,като цяло налагат младите,конкурент за титлата са.А и треньора им едва ли е виновен за грешките на вратаря им за купата. Да не говорим ,че в началото на сезона не се очакваше ,че ще играят голяма роля в първенството с оглед слуховете ,че Ганчев ще спре да налива големи суми в отбора,а те опровергаха напълно това и Загорчич не може да няма заслуги.Освен това евротурнирите им са сигурни.

Pechenqgata
19.03.2014 10:45

Според мен много добре си ги води, никой не помни какво се говореше за Литекс в началото на сезона... а сега има и недоволни... няма угодия в наща България!