Херо: Оставам в Черноморец

21:22
Херо: Оставам в Черноморец
Димитър Димитров Херо не е вариант за нов треньор на Ботев Пловдив. Наставникът на Черноморец Бургас твърдо остава в бургаския клуб, който продължава да се намира в затруднено финансово състояние.

Специалистът заяви, че до момента никой от пловдивския клуб не го е търсил и не е водил никакви разговори по темата. Херо каза също така, че няма никакво намерение да напуска Черноморец, както и неотложните си семейни ангажименти.

Отборът на акулите пък замина днес, 18 март, на лагер в Поморие, за да се подготви за утрешния реванш от четвъртфиналите от турнира за Купата на България срещу Локомотив София. Мачът е от 18:00 ч. и ще бъде предаван пряко по NEWS7. Студиото започва десет минути по-рано.

От групата отпада наказаният Жереми Манзоро, както и контузените Готфред Бекое и Емил Райков. В състава се завръща обаче изтърпелият наказание Лъчезар Балтанов. Локомотив София пък ще бъде без контузения Петър Димитров. Тимът на Стефан Генов обаче ще бъде подсилен от Александър Бранеков и Гаел Нлундулу, които също изтърпяха наказание.

В същото време пореден слух за оттеглянето на Митко Събев от управителния съвет на Черноморец постави бъдещето на клуба под въпрос.

Според информацията мажоритарен собственик на акциите на "Петрол Холдинг" е олигархът Кирсан Илюмжинов. За да може бизнесменът да влезе в българския бизнес са нужни единствено още едно съдебно решение и вписване в Търговския регистър. Това поставя огромни въпросителни пред бъдещето на бургаския клуб. До момента от руската страна също запазват мълчание в очакване на решението от последната съдебна инстанция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

p0n177
18.03.2014 22:32

еее жалко Петър Димитров няма отново да го слага на шарана :/

ivan.dimov.98
19.03.2014 10:12

То май само това ви остана,победите над Черноморец...колкото до определението за шаран,то май това си ти. И аз искам Черноморец да се върне да играе на стадиона си в квартал "Акации",но това е в момента положението,играем на "Лазур" и ти трябва да се примириш с положението,което вероятно отпушва омразата ти към "акулите". *tongue*

LoneWolf
18.03.2014 22:08

Следващият сезон в Б група и отново стабилизиране и завръщане в А група.Искаме отново да гледаме онзи Черномрец !!!!!