Херо може да поеме Ботев Пловдив

14:14
Херо може да поеме Ботев Пловдив
Наставникът на Черноморец Бургас Димитър Димитров е получил много добра оферта да поеме Ботев Пловдив.

Според източници, собственикът на пловдивския клуб Цветан Василев е предложил на Херо изключително примамлива месечна заплата, която е напълно възможно да изкуши настоящия треньор на акулите. Една от мечтите на Василев е канарите да станат шампиони и след като Мъри обяви, че ще напуска след двубоя с Левски утре, Димитров е добър заместник.

Договорът на Херо с Черноморец е до края на сезона, а и бургазлии почти със сигурност ще изпаднат в "Б" група. Освен Димитър Димитров, възможни наставници са Ивайло Петев и Христо Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bate_Mitko
18.03.2014 17:20

Това е правилният човек за нас!!! Херо години на ред спасява Черноморец благодарение на своя мениджърски нюх и ако попадне в отбор с амбиции, какъвто неизменно е Ботев Пловдив смятам че ще има много успехи! Ботев и в момента има страхотни футболисти просто трябва някой да ги подреди и да ги мотивира, а явно Мъри не успява да го направи! Дано това да е изборът за нов треньор, защото моите уважения към Стоичков, беше голям футболист, но е кръгла нула като човек и треньор. За Ивайло Петев темата е друга, но той едва ли би оставил отборът си в Кипър, макар че се съмнявам че ще е успешен ход ако дойде в Ботев!