Челси - Галатасарай, загубен

13:40
Челси - Галатасарай, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 10 познати от 15 мача - 66.7% успеваемост

Залог на деня за 18.03.2014 г.:



Тук евентуалният "оувър" е доста добре оценен и си струва да се опита. След като първата среща на турска земя завърши стратегически 1:1, сега Галатасарай просто няма да има какво да губи и ще трябва да погледне смело в атака. Колкото и да е труден начин на игра на стадиона на Челси, сараите имат своите шансове, макар и те да са крайно малки. Най-силните и високо класни изпълнители на турците са точно в атака и едва ли ще има по-добра възможност за Дрогба и Снайдер да оправдаят високите си заплати и сериозните инвестиции, вложени за тяхното привличане. Челси няма да има нищо против да срещне съперник, който ще играе отворено срещу него и то на домашния му терен, защото сините от Лондон са от доста по-висока класа и това ще им предостави редица възможности да се разпишат и да улеснят максимално класирането си напред. Днешните домакини загубиха малко нелепо последния си мач в първенството срещу Астън Вила навън което следва да ги мотивира сега да покажат качествена и атрактивна играна, а не просто да не надяват да се промъкнат до следващата фаза на турнира след изгодния за тях резултат от първия двубой.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
18.03.2014 21:41

И аз съм на мнението на Сотиров, има сериозна стойност в оувъра... разбира се има и друг сценарий, за грозното 0-0, но някак си не е логично- все пак нещата се решават в този мач! Галата ще трябва да се отворят, ако не първото полувреме, то второто няма да чакат последните 10 минути определено.
В мача на Реал Мадрид дори търся над 3.5, взех го на 2.10... резервите на Реал хич не са по-слаби или пък по-малко жадни за голове *smile* Ако и швабите днес имат шанс за поне 1 гол, то е се случи логичното.

kozel4e
18.03.2014 21:40

Х полувреме не е лош вариант като се замисли човек. Ще го пробвам, но по-дебело - Х/1. Така ми се струва, ако Х е първото - 1 ще е крайния *smile*

devic
18.03.2014 21:06

колчестър - шросбъри Х/Х + универсидад чили - гарсиласо 1/1

LoNsDaLe_
18.03.2014 19:13

Какво мислите за Над 2.5-@2.00 в мача на Дънди и Рейт Роувърс. Дънди има реален шанс да стане шампион, а и играят доста добър футбол за Чемпиъншип. Рейт пък коренно промениха стила си през последните месеци и мачовете им са доста отворени и почти винаги има голове.

JORO_87
18.03.2014 18:56

Все пак като чуеш Моу и Манчини ,първото нещо ,което ти се набива в главата е яко ПОД 2.5. От мен 2 : 0 за Челси.

kostakozara
18.03.2014 17:48

Почти съм сигорен че Челси няма да допуснат гол.Мача е под 2.5 гола.

mistral
18.03.2014 17:42

Колкото до Челси - Галата, току що прочетох една прогноза, която доста ми хареса. Х на полувремето, над 2,50 коеф. Предполага се, че Моуриньо ще започне изчаквателно, при положение че с 0-0 те се класират, турците също може да дебнат за грешка. Ако ли пък се хвърлят и вземат да вкарат, Челси е нормално да изравни до края на полувремето. Има стойност в прогнозата, затова я споделям.

mistral
18.03.2014 17:29

Днес някои от хубавите мачове вече минаха. От тези, които останаха една единица с овър на Ал Шабаб и една двойка на Гленавон изглеждат добре. Саудитците се подсилиха с доста класни футболисти, Раян също, от двете защити по-слаба е тази на гостите, а и саудитите играят традиционно силно с/у катарци и емирати. Гленавон преди дни пък победи същия съперник, отново като гост, че и обръщалка си спретнаха, защо да не спечели и днес при формата, която демонстрира.

kozel4e
18.03.2014 15:59

Не, че не може да излезе над 2.5, но да се каже, че Галатасарай ще трябва да се хвърли от първата минута е малко пресилено. Защо да не опитат да играят затворено и да търсят 1-0, 1-1 и продължения? Много си зависи от настройката и предприетата тактика, а доколкото познаваме Манчини, той винаги набляга на защитата и сигурността(особено като се има предвид по-ниската класа на Галатасарай тук). От друга страна през този сезон(а и не само), наблюдаваме един отбор на Челси, който редовно побеждава с по 1,2-0(мен лично няколко пъти ме дъниха при търсене на голове). Все пак има стойност това над 2.5 *smile* и не е много лошо оценено. Аз бих опитал един гол-гол. Може би