Феновете на Ботев: Времето на Стоилов изтече

11:20
Феновете на Ботев: Времето на Стоилов изтече
Феновете на Ботев Пловдив призоваха Станимир Стоилов да напусне клуба.

Въпреки че канарчетата вчера победиха Локомотив Пловдив с 2:1, бултрасите продължават да не харесват треньора, класирал Левски на четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА преди 8 години.

Ето каква е позицията на жълто-черните фенове, изразена в сайта "bultras.com".

"Малко преди края на дербито бултрасите поискаха и главата на Станимир Стоилов за слабите изяви на Ботев в последните няколко мача. Добре, че бяха головете на Хамза и Цветков, за да стопят напрежението около Мъри, който пред медиите заяви с половин уста, че ще каже дали подава оставка, след мача с Левски за Купата на страната.

Според всички бултраси обаче времето на Стоилов в Ботев свърши независимо какво ще се случи в сряда срещу Левски. Ботев Пловдив трябва да поеме по друг път. Надяваме се, че цялото спортно-техническо ръководство на клуба ни ще подходи сериозно към предстоящия реванш със сините и няма да подари победата, както направи миналата седмица на Герена".



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dqmvolceto
17.03.2014 20:39

Мъри хайде връщай се у дома на ГЕРЕНА ще има винаги място за теб надявам се възможно най-бързо да си прилапе и Гонзо!

LevskiSf92
17.03.2014 20:34

Мъри върни се в Левски махай се от тия Металик Сопот тия не заслужават нищо да си взимат Чиковци Миковци и тва е *wink* Само и единствено в Левски ще бъдеш ценен *wink*

deucec
17.03.2014 14:52

Само ме притеснява сега да не пре*бе мача с Левски *sad*

holigan4e
17.03.2014 18:32

А бе кви са тия глупости бе ? Предишния път като Неделев беше още в отбора пре*ба ли ви ?

holigan4e
17.03.2014 14:41

Ще го търсят Мърко , но ще е късно *wink* Тия големи претенции извадиха изведнъж бе. До преди година никой не знаеше в коя В, Г ,Д група се намират , сега искат да са лидери......пхахахха.

LevskiSf92
17.03.2014 20:36

Е да тва си е вярно аз попринцип Ботев ги уважавам но мразя публиката им която ни мрази най-много след чорбарите.Иначе преди Христолов си бяха голям отбор все пак те и чорбата са единствените български отбори които бият Байерн *wink* А и днес искам да честитя на всички левскари преди 38 години бием Барса 5-4,а преди ако не се лъжа 32 години цска отстранява Ливърпул с 2-0 така,че днес имаме доста поводи за радост *smile*

idol_bg
17.03.2014 20:24

Футболът не е от 7-8 години насам.След ЦСКА и Левски,Ботев е най-славният клуб в БГ.Факт.Малък си и няма как да го знаеш.Феновете в Пловдив и особено тези на Ботев,винаги сме били взискателни относно играта на отбора.За нас не е достатъчно само да бием.Трябва да го правим с игра,която да ти пълни сърцето,защото имаше и такива години в които биехме грандовете с игра,а хората след мача плачеха....защото шоуто е свършило.Тва че при селския 10-на години бехме в миманса,не променя нищо.Ако ми кажеш друг отбор който във В група ще играе пред 3-4 хил. души агитка,ще ти стисна ръката.Това говори достатъчно.Такива безлични победи както вчера срещу Локо-то,слабо ни топлят.Ботев не може да изглежда безлично.Затова искаме Мъри да си ходи.Защото откак наложи свои протежета...отборът заигра безлично.

pfcq
17.03.2014 19:43

Нас не ни знаят ? хахаха скрий се бе разбирачо !!!!

BobiRM
17.03.2014 13:23

Усещам,че Мъри ще се върне в Левски като тренъор и Гонзича ще го последва най вероятно като спортен директор и заедно в тандем дано се справят и Левски тръгне нагоре.