Мъри: Радвам се, че Ботев спечели поредното си дерби

16:40
Мъри: Радвам се, че Ботев спечели поредното си дерби
Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов изрази удовлетворението си от успеха с 2:1 в сблъсъка с Локомотив Пловдив.

Специалистът призна, че неговите възпитаници не са играли по най-добрия възможен начин.

"Радвам се, че под мое ръководство Ботев спечели още едно дерби и все още не е загубил от Локомотив. Ботев не игра по начина, по който аз исках, но напрежението бе голямо. Смятам обаче, че заслужавахме да победим", сподели Стоилов.

Треньорът също така разкри, че от реванша срещу Левски в турнира за Купата на България, ще зависи дали ще остане начело на жълто-черните.

"Имам свое мислене и своя идея за нещата. След мача с Левски ще ви кажа каква е идеята ми за бъдещето ми в Ботев", заяви Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

metalik1
16.03.2014 19:19

Да се радвам от успеха на любимия си отбор,но си и без тази игра днес......направо сме за оплакване!
Неможе отбор с ясни цели пред себе си да изглежда 80 мин. по този начин. Без игрови потенциал.С тази малодушна игра до кьде? Незная какво липсва на футболистите! Най-вероятно вьзможности! Амо е мотивация то са сбьркали отбора.

Bate_Mitko
16.03.2014 19:12

Мъри , единственото хубаво нещо от този мач е резултата, за жалост играта бе под всякаква критика, непрестанни центрирания , никаква идея, до кога ще трябва да треперим в такива мачове и то срещу пенсионерите от Лаута??? Кога отборът ръководен от теб ще излезне и ще играе красив и атакуващ футбол??? Не искаме такъв Ботев играещ да не загуби мача, а такъв който излиза и се бори за победата през всичките 90 минути на мача , да загубим няма проблем , но ако противника е по силен от нас а не да възкресяваме отново Левски, всички видяхме колко са зле в момента !

Stio
16.03.2014 17:07

Мъри ще каже какви идеи има защото откакто пое Ботев отбора стана най безидейния отбор в двете седмици