Йовов: Губи се духът, трябват и пари

11:07
Йовов: Губи се духът, трябват и пари
Бившият спортен директор на Левски Христо Йовов проговори за пръв път след скандалната си пресконференция преди няколко седмици. Оттогава Йовов не е част от сините. Той даде интервю след загубата на любимия му тим от ЦСКА с 0:1 в предаването "ДикОф", цитирано от "Меридиан мач".

"Дълъг път се извървя в грешната посока, и аз съм бил част от него. Няма съмнение за Батков, че той 10 години дава пари за Левски. Но нещата са малко размити, футболните хора трябва да си вършат работата и на шестмесечие примерно да им се търси сметка", коментира Йовов.

"Имахме проблеми с парите при селекцията, но аз го знаех и се опитах да се съобразя. Иначе със заплатите нямаше забавяния. Спортно-техническият щаб не са некадърници. За нещо голямо трябват и пари за трансфери. Трудно е днес да се привлече свободен играч, който да е страхотен. Нормално е да има такива трансфери ментета. Николай Митов почти изпълни това, за което беше дошъл. Не успя със Славия, паднахме с Иртиш. За събличането на Петев до ден днешен твърдя, че това беше абсолютно спонтанна постъпка на феновете. При нас се губи духът. Би трябвало и чужденците да усещат какво е дербито, но те не могат да го направят", коментира още легендата на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
17.03.2014 01:03

Браво за Белаид. За това беше част от ръководството, защото изглежда че дори няма нужда да те зарибяват, сам си вярваш.
В мафиотска България, шанаджии да правят демонстрации, спонтанно - друга дума описваща случилото се някъде?
Браво на Сираков, че измисли как да се измъкне, спонтанно.
То само и това липсва на Левски - един спонтен треньор...

Jason_Scotland
16.03.2014 12:02

Дано скоро не остане само дух от ФК Левски.
Дали ше мяза на Каспар с рога*devil* или па син тумбак с мустаци*scared* ... шегата на страна друзя и ние бехме там миналото лято и боли, но докато вие феновете сте там и ФК Левски ще го има*wink*