Ботев готви сензационна рокада, обмисля Петев на мястото на Мъри

10:26
Ботев готви сензационна рокада, обмисля Петев на мястото на Мъри
Ивайло Петев е сензационният избор на Цветан Василев за нов треньор на Ботев (Пловдив), информира вестник "7 дни спорт".

Дните на Станимир Стоилов на Колежа пък са преброени, добавя изданието. От реванша за Купата на България с Левски зависи дали Мъри ще получи шанс да избута сезона, или още следващата седмица хасковлията ще бъде натирен. При отпадане от турнира за националния трофей до края на сезона Ботев ще бъде воден от треньора на школата на клуба Петър Пенчев.

Големите мераци на Цветан Василев са да привлече Ивайло Петев. В момента архитектът на чудото Лудогорец работи в АЕЛ (Лимасол), който се бори за първото място. Ако изведе и кипърския си тим до титлата, специалистът от Баховица ще направи нещо феноменално за роден треньор - ще спечели три титли поред в две държави.

Петев е бил предложен на Василев от роден футболен ерудит, с когото се преговаря да стане директор на Ботев на мястото на Александър Александров - Кривия. Управата на жълто-черните има намерение за тотална промяна на структурата на клуба.

Договорът на Петев с АЕЛ е до края на сезона. Смята се, че Цветан Василев е готов да даде на бившия футболист на Литекс поне същата заплата, която има в момента Станимир Стоилов - 400 000 лева на година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stio
15.03.2014 20:01

това е срамота да вземаш толкова пари и да говориш за надграждане а всъщност да разграждаш това е присъщо на всички служители на левски при други клубове

tagen
15.03.2014 13:41

а някой питал ли е Петев въобще ? *lol* сега се бори за ШЛ и да го забележат в апоел а в Ботев за ЛЕ *lol* стига глупости сте писали за да има !

lion_bluebirds
15.03.2014 12:52

Значи май Петев ще идва защото мърито не ми се вярва да елиминира левски!Ще е интересно ако стане така но ще ежалко за мърито!

aa2
15.03.2014 12:02

Ама защо да махат Мъри?Човека е на път да докара отбора си до ЛЕ, къде е проблема?Да не би да искат купа и титла всеки сезон?Жалка работа са това българските босове на отборите(освен Домусчиев).Да му дадат поне 3 сезона пълни да развива отбора и тогава, ако няма резултат да го махнат.

kolio_vg
15.03.2014 11:09

Обаче Мъри,където и да отиде направи отбор,издъни се някой друг мач и го изхвърлят като куче. Според мен е един много добър треньор,неоценен и отхвълен!

ivanrealmadrid1
15.03.2014 11:52

съгласен съм , дано поне ако това е истина се завърне в Левски