Радуканов: Видя се разликата в класите

19:41
Радуканов: Видя се разликата в класите
"Видя се разлика в класите", това заяви треньорът на Славия Милен Радуканов след победата над Нефтохимик с 5:1.

"Надявам се така да продължаваме и да постигаме още победи, да се развиваме като отбор. Мисля, че доминирахме в мача. При някои хора е останало впечатление, че има разлика през първото и второто полувреме. Ние и през първата част играхме по същия начин, търсехме голове, изпуснахме дузпа, а освен това изпуснахме пет гола. Мисля, че отборът през цялото време търсеше победата. Знаехме, че ще е трудно срещу такива противници. И през седмицата казах, че няма слаби съперници. Те идват тук, за да играят футбол. Стараят се по някакъв начин с качествата, които притежават, но ние трябва да търсим победата във всеки един мач. Дори да се спасим от изпадане по-рано, пак ще играем за победа във всеки мач", добави още треньорът на белите.

"Ние искахме да сме в първата седмица, но при създалата се ситуация играем във втората седмица. Не гледах дузпите, но колегата ми каза, че е имало. Като има, значи дузпа се дава. За това на терена има петима рефери. Трябва да ги оставим да взимат решенията", каза Радуканов.

"Стефан Велков е част от отбора, но няма да избързваме с него. Нека първо да се възстанови", заяви наставникът на Славия, който коментира и защо не е позволил на рожденика Георги Петков да бие една от дузпите в този мач.

"Другият път ще удовлетворим желанието на феновете, няма проблем", завърши с усмивка Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация