Златко Янков: Славия няма нужда от тази съдийска помощ

19:28
Златко Янков: Славия няма нужда от тази съдийска помощ
Треньорът на Нефтохимик Златко Янков не остана доволен от съдията на мача със Славия Радан Мирянов.

"Пресилени дузпи. Мирянов се опитваше по всякакъв начин да помогне на Славия. Няма смисъл от такава помощ. Трябва да свири това, което е видял", заяви треньорът на шейховете, който не скри разочарованието си от загубата в този мач.

"Доволен съм от първото полувреме. През този период всички играчи играха добре. Успяхме да отбележим гол. Знаехме силните страни на отбора на Славия. През седмицата се подготвихме за този мач. За съжаление чрез дузпа Славия изравни в даденото продължение на първото полувреме. Този гол беше много решаващ. Станислав Жеков получи разтежение още в началото на мача и бях принуден да го сменя. Оттам се наруши синхрона в защита и почнахме да допускаме грешки. Особено през второто полувреме", каза наставникът на Нафтата.

"Пари има и ще има. Виждате, че играем мачовете си. Следващата седмица трябва да има яснота дали ще домакинстваме в Несебър. Аз се надявам, че няма да има проблем. Има комисия, която има изискване за стадиона. Те трябва да решат", добави още Янков

"Имаме юноши, които останаха в Бургас. За следващия мач ще ги ползваме тях. Които са здрави, те ще играят", завърши Златко Янков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация