Сьонерюск - Копенхаген, загубен

15:33
Сьонерюск - Копенхаген, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 8 познати от 12 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 14.03.2014 г.:



Любопитни движения на коефициентите има тук в последните часове и по-точно настъпва увеличаване на съмнението в това, че Копехнаген ще спечели тази среща. Но позиционирането на скандинавските букмейкъри, които логично са вещи в Дания най-долу подсказва, че въпреки всичко датският гранд има всички шансове да спечели, а коефициентът за това събитие изглежда повече от примамлив. Гостите няма да разчитат на голямата си звезда в атака Корнелиус, но с офанзивните изпълнители  Ветокеле, Папе Диуф и Николас Йоргенсен проблеми не би следвало да има. Срещата има стратегически характер за гостите, защото двата тима пред тях в класирането се срещат в пряк двубой и някой от тях, ако не и двата, ще загубят точки. 

Прогноза: 2, Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
14.03.2014 23:35

атл. рафаела - велез 2днб и под 2.5. гостите като по-класен отбор си позволиха да запазят всички титуляри (без вратаря) срещу Дъ Стронгест за копа либертадорес. това означава че те ще излязат за победата в този двубой. втория вид залог е заради състоянието на терена [@link http://prikachi.com/images/149/7160149e.jpg.] заради наводненията в града провеждането на самия мач е под въпрос.

Ginekologa
14.03.2014 21:27

еее защо не видях по рано да не играя този мач сотиров е черна овца на каръка

mistral
14.03.2014 16:58

Днес ми харесва победа на Аахен като гост на Бохум 2. Добре познатият от миналото отбор на Алемания прави много добри мачове като гост и коефициент от порядъка на 2,5 не е лошо да се опита.

Danskrastev
14.03.2014 16:11

Тоя мач по-скоро над2.5 гола Копенхаген са в криза и го показаха още при загубата с 1-5 срещу Мидтиланд...според мене днеска добър залог са Хетафе-1ница имат качество в състава си и отдавна не са печелили и мисля че ще спрат тази негативна серия Рейм-Марсилия-2 Марсилия имат добра програма и ако се стегнат могат и за ШЛ да се класират така че всичко зависи от тях...и Аугсбург-Шалке-2 с завръщането на Хунтелар и Дракслер Шалке почнаха много да вкарват Аусбург последните няколко домакинства показват слабости може би защото очакванията са прекалено големи.Успех на всички.

JORO_87
14.03.2014 15:54

Още снощи играх Копенхаген обаче на по-нисък коефициент. Не знам каква е причината да са го вдигнали. Дано да нямат сериозни отсъстжащи. Шамрок трябва да опънат новака Атлън таун.