Капело не иска да води Италия

11:15
Капело не иска да води Италия
Селекционерът на Русия Фабио Капело няма да води Италия срещу България в евроквалификациите, съобщи специалистът на пресконференция при посещението си в България, цитиран от "Труд". Името му се появи сред фаворитите за наследник на селекционера Чезаре Прандели след световното първенство.

Кой е най-големият футболист, с когото е работил Дон Фабио?
"Трябва да посоча тези, с които имам миланистката връзка, с тези които заварих в Милан - Паоло Малдини, Франко Барези, Алесандро Костакурта..."

Но Капело, печелил шампионски титли с Милан, Ювентус, Рома и Реал Мадрид, никога не се изкушавал да води националния тим на Италия.
"Не, не - абсолютно не! Никога не съм искал този пост, няма шанс да го искам и сега. А и Прандели върши отлична работа."

И все пак - България е във вашата група... "Да, и четох какво е казал Прандели - отвърна Дон Фабио. - Той има голям респект от вас. Каза, че не ви е искал за съперник. Това ми е достатъчно да знам, че сте опасни."

За Капело фаворит в Шампионската лига е Реал Мадрид, който ще срещне на финала Байерн. Испанският гранд имал освен класа и много голяма скорост в играта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация