Генов: Важното е, че не ни вкараха

16:41
Генов: Важното е, че не ни вкараха
Треньорът на Локомотив София Стефан Генов остана доволен от победата с 1:0 над Черноморец Бургас в първи мач от 1/8-финалите на Купата на България.

Специалистът обаче изрази съжаление, че отборът му не е взел по-убедителен успех, тъй като другата седмица ще се играе реваншът на стадион "Лазур" в Бургас.

"Важното е спечелихме без да допуснем гол. Доволен, но пропиляхме много положения с лека ръка. Очаквах да се получи труден и оспорван мач. Съперникът имаше много шансове, но за всички е ясно, че те са силни в атака. Победите срещу тях през есента ни дадоха увереност. Димитър Димитров е направил много силен отбор, взел е точните играчи. В "А" група ще ни дишат зад врата. Нямат нищо общо с тима от есента. Очаквам реваншът да е труден и оспорван, като сегашния мач. Привидно им дадохме инициативата, особено след почивката. Липсваше ни концентрация в завършващия удар, което ни лиши от по-убедителен успех", заяви Генов пред "ТВ7", допълвайки, че Даниел Генов, Димитър Илиев и Петър Димитров са изпуснали най-чистите положения пред вратата на акулите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация