Тони Здравков: Още нищо не е решено

20:20
Тони Здравков: Още нищо не е решено
"Спокойствие няма, но имаме предимство. Ако някой си реши, че всичко е решено, ще бъде в голяма грешка", заяви наставник на Левски Тони Здравков след победата над Ботев Пловдив с 3:1 в първия мач между двата тима от 1/4-финалите за Купата на България.

"Не съм доволен от това, че допуснахме гол рано в срещата. Важното е, че успяхме да реагираме бързо и да победим. Имаше проблеми в окомплектоването на състава. Всички футболисти, които взеха участие се постараха максимално. Излишно е да говорим за мача с ЦСКА. Още сме настроени за мача с Ботев. Би трябвало тази победа да даде положителен ефект. Много напрежение се събра в отбора. Съвсем нормално бе да изглеждаме по този начин. След като изравнихме се видя импулс в нашата игра. Мисля, че с изключение на последните минути, стояхме по-добре на терена", заяви Здравков.

"Момчетата, които влязоха като смени са показвали на тренировките, че имат място в състава. Две от смените бяха принудителни. Играчите, които напуснаха бяха доста уморени. Те ми казаха на почивката, че няма да могат да изкарат цял мач. Тежко и трудно е. Това, което ми каза г-н Батков след мача с ЦСКА беше "Работи! Треньор на отбора си ти!". Всичко, което се пише и говори ми оказва някакво внимание, но по-важно е да не оказва на футболистите. Те са тези, които решават нещата на терена", добави още треньорът на Левски.

"Криза има откъм резултати. Аз не съм от хората, които крият проблемите. Като има проблем, аз го разрешавам заедно с футболистите и колегите. Когато всеки си поеме вината, това е начин да излезеш от кризата. Специално за мача с ЦСКА, аз мисля, че играхме много по-добре до изгонването на Станислав Ангелов. След това действахме неправилно. Със Станислав не съм говорил още. Утре ще разговаряме, за да разбера дали е истина това, което излезе в медийното пространство. За мен ние не играхме слабо срещу ЦСКА", каза Здравков.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация