Стоилов: Усещах подобен развой

20:17
Стоилов: Усещах подобен развой
"Аз се опитах да убедя момчетата, че вече няма леки мачове, но явно гледаха през мен и не ме чуваха", заяви Станимир Стоилов след загубата от Левски с 1:3 на "Герена".

"Разочарован съм най-вече от динамиката, скоростта и агресията на нашия отбор. Явно не успях да убедя отбора, че предният мач е свършил. Още на тренировката преди днешната среща видях, че отборът е ленив и самоуверен. Започнахме мача добре, но се виждаше, че отборът не стои така, както аз искам. Получихме три гола и не успяхме да ги върнем. Предусещах подобно нещо. Но явно проблемът е, че не съм успял да убедя момчетата. Естествено, има и втори мач. Знам, че в него играчите ще реагират и ще търсят успеха. Аз исках и тук да играем със същата динамика, с която играхме и през първите три мача. Аз съм сигурен, че на домакински мач ще играем по-добре, но това не е оправдание за днешното ни поведение на терена", каза Стоилов.

"Опитах се на разбора да им обясня, че имаме празник. Не съм доволен от смените. Не коментирам съдията. Имаше спорни ситуации, но има хора, които ще коментират. Нормално е да има фаворит, но на нашия стадион в Пловдив, трудно някой може да си мисли, че е фаворит. Те не ни изненадаха, а ние не бяхме достатъчно агресивни и динамични. Аз виждах, че отборът ни не е свеж. Няма какво толкова да се вдигат. Идва ново дерби и ще трябва да го изиграят. Трябва да има амбиции да печелиш и да вървиш напред. Изнервен съм, защото нямаше мотивация. Това да не е пружина, че да ги навивам", не скри яростта си Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация