Сисе отправи тежки обвинения към Ибра

21:30
Сисе отправи тежки обвинения към Ибра
Екстравагантният френски нападател Джибрил Сисе обвини Златан Ибрахимович в непрофесионализъм.

"Не съм фен на Ибрахимович. Той е много надменен. Може да има специфични качества, но това не му дава право да се държи неуважително с другите футболисти. По време на мача ни в събота той продума две-три думи, които ме обезпокоиха. И за това го порицах, но не ме взе под внимание, защото аз съм никой за него. Неговите постъпки не са хубави", заяви Сисе в интервю за "Le Parisien".

През миналия уикенд френският шампион ПСЖ се наложи с 3:0 като гост на Бастия със Сисе, като Ибрахимович отбеляза първия гол в мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pesholudiq
12.03.2014 15:24

" И за това го порицах, но не ме взе под внимание, защото аз съм никой за него" - а тоя пич дава ли си сметка, че Ибрахимович може просто да не го е чул? Както се казва в една песен - "Колко точки гледни има всяко от нещата, и въпреки, че знаем пак избираме само едната". Това, че е надменен не е тайна, но може просто да не го е чул, все пак на терена има публика и не е като да се чува всичко..

sa6etoo
11.03.2014 23:52

Така е! Колкото и да си добър това не ти дава никакво право да се правиш на нещо повече от другите защото не си. Ти си човечко същество и ако те хванат всички дето си обидил по един или друг начин ще те свалят на земята набързо.

man4estara10
11.03.2014 22:37

Така си е.Може да е много добър, но нищо не му дава право да прави такива изказвания.Самочувствието му е в повече.

manutd_forlife
11.03.2014 22:41

Не е самочувствие, по скоро липса на елемнтерна култура и уважение. Това обаче не е изненада, че са качества, които Златан не притежава.