Астра - Пандури, спечелен

16:48
Астра - Пандури, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 4 познати от 8 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 09.03.2014 г.:



След Стяуа категорично може да се констатира, че Астра е най-силният и стабилен клуб в Румъния и този извод не е провокиран само от моментното класиране на днешните домакини. Астра е замесен в битката за титлата, а пълен комплект точки тази вечер ще доближи тима на едва четири пункта от първата позиция. Пандури Търгу Жиу е четвърти в таблицата, но коефициентът за негово евентуално поражение тук е напълно справедлив. Гостите са в слаба форма, след като в три поредни шампионатни изяви не спечелиха нито веднъж (за последното победиха в средата на декември 2013 година), а наглед ще се изявяват и без сериозна мотивация, защото изостават на цели 10 точки от топ три на временното класиране. Пандури се раздели с голмайстора си Ерик, а дългосрочно контузен е вторият най-резултатен нападател Матулевисиус. Освен това днес крайно важните халфове Ди Стефано и Предеску също ще липсват. Стойността е в азиатския хендикапа в полза на Астра -1 гол.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
11.03.2014 09:23

Трябва да отбележим добрите прогнози на mistral и Lonsdale! Браво!

Danskrastev
10.03.2014 21:11

Какво стана с Фенарбахче бе....нещо не разбирам...

sami
10.03.2014 23:44

Прекъснаха мача заради бой по трибуните като че ли... имах го за оувър 2.5, ама вече ми изплатиха печалбата и без него *smile*

LoNsDaLe_
10.03.2014 21:15

Interrupted е но не знам защо. 2-0 за Астра обаче и трябва да поздравим Сотирката.

LoNsDaLe_
10.03.2014 20:28

Сега се прибирам и нямах възможност да пиша по-рано. Държанието на букитата и публика ме накараха да не пипам Астра, където валюто определено е в Х2-@2.20, Друг такъв публик бет е този на Реал С, определено с играчи като Гризман, Вела и Каналес Сосиедад имат доста силна атака, но Райо за мен са подценявани, а +1 хендикап-@2.15 за гостите си струва. Над 2.5-@2.00 в Португалия в мача на Маритимо също си струва да се пробва.

mistral
10.03.2014 18:43

От мен - Гленавон да не загуби и ГГ на Сосиедад-Валекано.