Годой Крус - Сан Лоренсо, загубен

21:01
Годой Крус - Сан Лоренсо, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 4 познати от 7 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 09.03.2014 г.:



И двата тима стартираха добре в Класура и сега се намират високо в таблицата. Тук обаче предимството ще бъде изцяло на страната на Годой Крус, не само защото тимът ще бъде домакин. Треньорът на Сан Лоренсо Бауза заяви, че ще даде почивка на почти всичките си основни изпълнители, защото има нужда от свежи състезатели за двубоя в турнира за Копа Либертадорес след няколко дни. Гостите няма да разчитат на основните Торико (титулярен страж), Джентинели, Буфарими, Марсиеро, Романьоли, Пияти, Матос и Корея, които ще почиват, а освен тях поради контузии ще липсват Верон и най-добрият стрелец Каутерико (6 мача 5 гола). Така тук домакинската победа изглежда доста вероятно, а е почти сигурно, че титулярите на Годой следва да бъдат по-добри от резервите на Сан Лоренсо.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.15

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
09.03.2014 21:48

ВИП мачът от днес 09.03.2014г.

Фелберт - ФК Кьолн II

първенство: Германия, Регионална Лига Запад
час: 15:00ч.
прогноза: 2 DNB
коеф: 1,55
сигурност: 9/10
букмейкър:
Фелберт е на последно място в дизията като без съмнение е най-слабият отбор и логично вече смело може да се каже, че е изпаднал. Вторият тим на Кьолн е среден отбор, но има потенциал, защото разполага с доста млади и обещаващи играчи (няколко юношески национали). Фелберт днес ще бъде без Янас (нападател 10 мача 1 гола), Хагеман (другият титулярен нападател 19 мача 1 гола), както и без основните бранители Бекман (19 мача 1 гола) и Папас (17 мача 2 гола). През септември миналата година Кьолн победи този съперник като домакин с 2:0 и днес има всички шансове да повтори това постижение, защото има сериозен шанс да получи подкрепа от първия тим изразяваща се в участието на Тхиел и Пешко, които в петък на играха в двубоя във Втора Бундеслига.

LoNsDaLe_
09.03.2014 21:33

Късмет Сотирка. Иначе аз мислех да пробвам и Валенсия, но не съм сигурен с какъв състав и подход ще излезнат днес срещу Билбао, така че няма да прибързвам.