Бербатов бележи при труден успех на Монако (видео)

23:10
Бербатов бележи при труден успех на Монако (видео)
Монако победи като домакин Сошо в мач от 28-ия кръг на френската Лига 1. Двубоят на стадион "Луи II" приключи при резултат 2:1 за червено-белите.

Българският нападател Димитър Бербатов откри резултата в срещата още в 6-ата минута, след като получи топката във вратарското поле и от близко разстояние не сбърка. За Бербо, който бе на терена цял мач, това е първи гол в първенството.

В 54-ата минута Бербатов бе съборен в наказателното поле на Сошо, като за нарушението бе отсъдена дузпа. Хамес Родригес бе точен от бялата точка за 2:0 за Монако. В 83-ата минута резервата на гостите Бутен намали на 2:1, а минута по-късно Джордан Аю от тима на Сошо получи червен картон за удар без топка по противников играч.

Така Монако запазва 2-ата си позиция в класирането с 59 точки, а лъвовете са на 19-о място с 22 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
10.03.2014 00:16

Бербо си е класа и само шепа родни хейтъри и един шотландски не успяха да го разберат.

RoSKo0o0
09.03.2014 15:33

Венгер сега може да гледа от 3-тото място и да съжалява, че не взе Бербатов през зимата. *smile* Толкова опитен футболист в Англия...

Notlike
09.03.2014 03:32

Солят го, солят го, солят го, че нищо не става от него, а той Бербата нищо не казва - само си мачка на терена. Хората го хвалят, някой си случаен кавал продължава да го мрази. Евала, Мите, голям си. Където и да си отишъл, все с хубаво те помнят. Освен в онея помияри Фулъм, които едва ли не те изкараха виновен за резилите. Видя се, че без тебе не са веднъж, а дваж по-зле! Ти си нападател все пак, не си Господ, че да вадиш мъртвите от гроба.
Успех. Дори на тези години продължаваш да си същият нападател - с финес и чиста класа. Нещо, което не е присъщо на почти никого.

NoDiggity
09.03.2014 00:55

Важното е Бербо да мачка и дай боже да го вземат за постоянно! Най-накрая ще спрем да гледаме пробитите Фулъм, пък и Монако поне в ШЛ ще играе догодина *smile*

GrandeBarca
08.03.2014 23:28

То на Монако всеки успех им е труден....срещу Реймс 3-2,срещу Бастия зорлем 0-2..с Лориен Х....просто няма как да се мерят с Пари Сент Жермен..даже ми е чудно как им направиха Х в Париж..то не случайно искат да махат Раниери и да вземат Лаудруп..иначе браво на нашия вкара...ние да не го гледаме него,че почваше резерва..когато требвало си е играл...и в Левркузен и в Тотнъм...па и в Манчестър за 3 мача вкара 20 гола..и почнаха да ми пускат Чичарито и не можа да стане едноличен голмайстор и накрая го изритаха като куче..не ,че му симпатизирам...даже ми е антипатичен..заради отказването си от националния за да се посвети изцяло на ''кариерата'' си в Ман. Ютд..то за мене играч,който се маха от националния на ткаава възраст не мога да го приема добър играч..но ви казвам как стоят нещата..половината го хулим това,онова..ама когато трябваше той си играеше *smile*