Живко Миланов близо до трансфер в Лестър

08:46
Живко Миланов близо до трансфер в Лестър
Защитникът на Левски Живко Миланов е близо до трансфер в английския Лестър, където играе Александър Тунчев, пише "Труд".

Първоначалната цена, която "сините" поискаха за крайния бранител бе 500 000 паунда (590 000 евро), но по-късно сумата е била намалена. Италианският Киево също следеше Миланов, но предложи пари, които не удовлетвориха шампиона. За футболиста все още е актуален и вариант за трансфер в Хановер 96. С германския тим може да подпише и Дарко Тасевски, който е и в полезрението на Металург Донецк.

"Сините" се надяват да приберат около 2 милиона евро от трансфери. Подобен приход би осигурил ресурс за нови покупки, заплати и вземане на играчи под наем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
18.06.2009 16:14

Лестър ще стане с българска колония, както беше с Енерги *smile* Само че не са ли малко тези пари, за национал

XyqT
18.06.2009 16:05

Съгласен съм с Adrian000. Нека за сега си остане в Левски, добър защитник е, вече е и с повечко опит.По този начин Левски по-може да изгради що годе добър отбор + някое друго попълнение за да се подсили и това е.Същото се отнася и за Дарко Тасевски.

Adrian000
18.06.2009 15:47

Всъщност съм се заблудил Живко е на 25 ,но све пак смятам ,че не трябва да напуска Левски или поне докъто не се разбере дали ще можем да пробием във Европа.

Adrian000
18.06.2009 15:35

Вие чувате ли се какво говорите, Живко е на 28 малко му е късно да се развива! И така и така е дал всичко за Левски поне да си искара кариета тук! И какви футболисти ще вземем за половин милион евро?! Един и половина като Бистрон?! Ще докарат 5-6 маймуни дето за нищо не стават! Съгласен съм да се развиват младите играчи ,но времето за развитие на Живко му е минало вече и да се развие то ще е минимум 2 години едвали и ще се докосне до елита на Анлия за това време ,а между временно има златна възможност отново да се докосне до участие в ШЛ или поне групите на Лига Европа! Според мен Живко не играе за пари ,а за отбора. Надявам се също и Дарко да остане ,защото те са сред най- добрите в отбора и с 4-5 попълнения може да се направи боеспособен отбор за Европа, а класата на нашето първенство ще се вдигне само ако отборите станат 10-те най- добри в страната и да играят по 4 пъти един срещу друг тогава може да се вдигне класата на първенството иначе тренировачни отборчета като Марек , Черноморец Бургас-София, Беласица к'во изобщо правят в елита те ядат бой с по 5 гола минимун

Kur3aLefski
18.06.2009 13:17

ха да бе те и нюкасъл преди щеха да го купуват тоя негодник!пълни спекулации

silvi91
18.06.2009 13:17

Нека иде в Лестър , да се развива това момче , а и със сумата която получим ще можем да си купим няколко играча *wink* . Нека много повече бългърски футболисти да напускат родното ни първенство и да се развиват в чужбина най - вече в Германия , Италия , Испания и АНГЛИЯ *thinking*

UltraBlueHool
18.06.2009 12:29

Лестър не е кой знай какво.Все пак сега влезнаха в Чемпионшип , но поне защитата ще е на ниво и ще могат да се разбират добре с Тунчев.Той също е качествен играч затова ако играят двамата им пожелавам успех и завръщане в Премиешип *wink*

MeToDueB
18.06.2009 11:40

Хубаво щеше да бъде Стоичков, Бербатов, Стилян, Мартин, Костадинов и т.н .. да изкарат цяла кариера в ЦСКА или поне в България и другите големи играчи от отборите си (Левски, Славия и т.н), но е ясно, че няма как .. и Бербатов е казал неведнъж .. футболът ни е на много ниско ниво (мечтата му е, да дойде ден, в който българските добри футболисти да не поглеждат другите първенства, а да си играят в България, но поне след 100,200 години .. може и да стане първенството ни първенство и отборите, отбори .. тук никой няма да стане играч никой и за това всеки гледат назапад .. Дано отиде в Лестър.

MeToDueB
18.06.2009 11:39

За какво да седи тук ? Ти да не мислиш, че той не го иска (трансфера в чужд отбор). Със сигурност мечтае да заиграе другаде .. едно, че е по-голямо първенството, по-добри са играчите (дори в Чемпиеншип), а и заплата ще му е по-висока .. те за пари играят тия хора и това им е в главата, а не да седи в България и да играе на 50% от възможностите си по 15 мача на година .. и да взима жълти стотинки. Може би за България не са жълти стотинки, но за футболист .. са си.
По-добре и за националния .. да отиде в някой отбор, в който може да се развива, а не да стои в застой, както са всички тези в България. Нека отиде там и да стане футболист .. и той го иска и за националния ще е добре.