Левски - ЦСКА, спечелен

14:09
Левски - ЦСКА, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 3 познати от 6 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 08.03.2014 г.:



И тук традиционната прогноза за всяко едно дерби между ЦСКА и Левски, че в двубой ще има по-малко от три попадения, изглежда напълно логично. ЦСКА разполага със здрава защита и стартира доста по-добре през новата 2014 година, макар да не се изправи срещу нито един по-силен и амбициозен съперник. Катаклизмите в синия лагер след поражението от Локомотив София придобиха широк обществен отзвук през изминалата седмица и ако те могат да окажат положителен ефект върху играчите, то би следвало днес Гаджев и компания да излязат с по-висока мотивация от нормалната за Вечно дерби, защото не е ясно кой от тях може да е следващият попаднал под "ударите" на Тодор Батков. Левски едва ли на всяка цена ще търси победа, защото рискът от ново поражение и още по-фатални последици не си струва, а ЦСКА изхождайки от позицията да не разваля наглед положителната си форма, също в хода на двубоя може да се окаже, че ще се задоволи с реми. Статичните положения отново ще бъдат решаващ фактор, а гол или най-много два тук изглежда логична и много вероятна развръзка. Повече попадения през второто полувреме също е опция, която си струва да се обмисли спрямо развитието на двубоя.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
09.03.2014 20:46

Тия вървят към здрав ъндър Литекс и Лудогорец, то и логиката е да обръщат повече внимание на защитата и да гледат да не паднат предимно,но надежда има за clean sweep. Дори и да не стане здраве да е, пак е положителен завършека на седмицата. *goal*

valdes021
09.03.2014 18:22

Забелязахте ли,че в трите турски мача които се изиграха станаха обращалки.Сега остава да видим дали на Бешикташ ще има.

LoNsDaLe_
09.03.2014 18:15

Добра прогноза Сотирка, браво *beer*
Иначе невероятен уикенд за системите този път. 1-2 в Петък, 11-3 Събота и за сега Неделя 4-0 като чакам единствено Над 2.5 на Литекс-Лудогорец, а и не съм преглеждал НБА тиража. Може би най-успешният уикенд защото обикновено варират между 60/70%.