Париж - Ван, загубен

12:55
Париж - Ван, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 3 познати от 5 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 07.03.2014 г.:



Домакините от Париж са повече от добър тим за нивото на френската Лига Насионал и фактът, че те не записаха нито една победа в последните си пет домакинства изглежда нелогичен. Днес те имат отлична възможност да прекъснат тази черна серия срещу опонент, който се подвизава в зоната на изпадащите. Ван до момента е един от трите тима в дивизията, които все още нямат победи като гости, а и реализирането на голове на стадион различни от домашния се превръща в истинско предизвикателство. Предимството за Париж тук идва от последните новини, свързани с гостите. За този двубой Ван има четирима основни играчи, които са наказани (Пеле, Юнга, Коджия и Давид Суарес), а още много от титулярите са контузени или не са напълно готови, за да се появят в игра и проблемите със селекцията придобиват повече от сериозни размери. Защитата на Ван също също ще бъде в крайно експериментален състав. При тези обстоятелства този коефициент си струва да бъде избран.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.83

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kras40
08.03.2014 11:03

Търся едно обективно мнение по мача Арсенал-Евертън.Ако може господин Сотиров да се произнесе

orton95
07.03.2014 22:34

Някой гледа ли Марсилия? Да сподели как играят

LoNsDaLe_
07.03.2014 18:43

2 от мачовете, които харесвам днес са 1-ците на Хорн срещу Хартберг и на Маастрихт срещу Хелмонд. Публика не се хвърля масово върху тях, което е добре, а и отборите са стабилни.

kras40
07.03.2014 18:00

Лично мое мнение Париж да води на полувреме е най-добрият избор,като фактите който е изложил г-н Сотиров са на лице + това домакините не са вкарвали на този съперник доста от отдавна в първите 45 мин.Малко вероятно домакините да изпуснат трите точки към промоцията си,след като Ван са вкарали само 6 гола за 10 мача като гост.Но прогноза под 2.5 е оценена твърде ниско 1.50.Успех на всички

EkcTpaHuHa
07.03.2014 16:49

Инфото за този мач го имам още от онзи ден,странното в случая е,че днес коефициента за единицата се вдигна (логично беше обратното) и се чудя къде е разковничето?
От 1.83 днес по обяд стигна на 2.05 , а сега е 1.95 в бета*wonder*

mistral
07.03.2014 14:10

Победа на Айндховен в местното дерби с младите ПСВ си струва да се опита според мен. Взел съм го даже на (-1).

Danskrastev
07.03.2014 14:02

Малко рискувана единица имайки предвид как играят като домакини Париж според мене днеска като 1ници трябва да излезнат Марсилия,Кайзерслаутен,Слован Либерец,Лавал....