Бербатов с интерес към акции на ЦСКА

20:25
Бербатов с интерес към акции на ЦСКА
Един от акционерите в ЦСКА - Емил Данчев, призна, че Димитър Бербатов има интерес към дялове в клуба, от който тръгна за големия футбол.

"Не коментирам фантазиите, които чета, че зад покупката на акции стои Димитър Бербатов - цитиран е Данчев от официалния сайт на ЦСКА. - Те са закупени от мен и джиросани на дъщеря ми. Да, с Митко сме говорили на тази тема. Той също е заинтересуван от акциите на ЦСКА. За в бъдеще може да стане акционер, но трябва и физическо време."

Импресариото на Бербатов коментира и хода на ръководството с пускане на 3 милиона акции по 3 лева на борсата за публично предлагане. След 19 март всеки ще може да притежава дялове от ЦСКА.

"Как мислите - дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? - пита риторично Данчев. - Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvanIR
07.03.2014 13:46

Лупи пак ви е приготвил некви цигански номера *lol*

goshootpochivka
07.03.2014 00:22

Силно се надявам след приключване на кариерата си Бербатов да стане главна фигура в Цска,един от малкото интелигентни футболисти на нашето време,които истински разбира играта и има поглед над нея - би станал успешен мениджър според мен и дано застане начело на Цска в близките 10 години.