Тежък удар за Левски преди Вечното дерби

15:54
Тежък удар за Левски преди Вечното дерби
Пламен Илиев няма да може да запише участие за представителния отбор на България в днешната контрола с Беларус. Стражът на Левски получи контузи по време на официалното тренировъчно занимание на трикольорите. Предполага се, че младият национал е счупил пръст на ръката си.

Илиев бе освободен от лагера на лъвовете и ако очакванията за счупване се потвърдят, най-вероятно той ще трябва да се подложи на медицинска интервенция, която може да го извади от игра за предстоящото Вечно дерби през този уикенд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

baro99
06.03.2014 11:46

И аз съм на същото мнение, че нищо добро не ни чака.

Deqndraganov
06.03.2014 11:16

То това на нищо не прилича,сега ще връщаме Гонзо,нищо против,но видяхме как се справя,пълна нула.До тук я докарахме,чакаме Велев ,Гонзо,едни и същи,няма кой да дойде вече,след историята с Петев само това ни чака.И така до края на света,Батков да вземе да се маха и да продава отбора,съсипа един клуб ,който има най-много фенове.
В началото се смяха на Лудогорец,ама какво стана,Ботев и Литекс също са тръгнали в правилната посока,а ние и ЦСКА ще се радваме на мачовете помежду ни ,че това остана само

Szczesny_96
05.03.2014 21:37

Eкстра и без това е гола вода и кал по гърбината!

rad011
05.03.2014 23:11

Не е избощо гола вода.Когато играхме с чорбата и ги бихме с 7-6 при дузпи в мача направи прекрасни спасявания.Също и на мача с Лудогорец спасяванията му бяха ключови.Недостатъка му е,че е колеблив,но има качества да се превърне в легенда за Левски.Той е от малкото футболисти в отбора,които не играят за пари,а защото обичат отбора в който са.