Трансферът на Сисоко в Милан пропадна, мистерия около здравето на играча

17:28
Трансферът на Сисоко в Милан пропадна, мистерия около здравето на играча
Трансферът на Али Сисоко от Порто в Милан няма да се състои. Левият бек не е показал добри резултати и на вторите медицински прегледи този следобед, и след дълги преговори с ръководството на "росонерите" сделката е пропаднала.

"Питайте ръководството на Милан защо Али ще остане играч на Порто", казал агентът на играча пред италианските медии.

Както е известно, всичко около евентуалния трансфер на играча беше договорено и се очакваше вчера той да мине медицински прегледи, след което формално да подпише изготвените документи.

Договорът обаче не е подписан, тъй като лекарският екип на Милан намерил обезпокоителни неща в изследванията на Сисоко. В официалната версия се твърди, че става въпрос за проблеми със зъбите на футболиста, но специалисти, занимаващи се със спортна медицина твърдят, че най-вероятно става въпрос за открит сърдечен проблем от лекарите на Милан.

"Един кариес не може да спре даден футболист от трансфер в даден тим", сподели клубният лекар на Асколи Ренцо Мандоци.

"Да не забравяме обаче, че при преглед на зъбите могат да бъдат открити признаци за евентуални проблеми със сърцето или с други мускули. Терминът е "граноломи", ако ви говори нещо", допълва Мандоци.

"Възможно е също така Сисоко да е взимал някакъв вид допинг, който ако бъде оповестен официално може да навреди на грача и на Порто. Затова изглежда нормално, че в Милан запазват дискретност", каза още докторът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
17.06.2009 21:59

Да му се невиди се нещо трябва да се обърка.Гаден късмет и за Милан, и за играча

biznesmen
17.06.2009 18:28

Трансфера Не е пропаднал.Сега ще му правят още мед. тестове и може би ще остане в Милан.