Задава се сделка между Ливърпул и Барселона

16:25
Задава се сделка между Ливърпул и Барселона
Личният мениджър на Хавиер Масчерано е в Барселона, където преговаря личните условия на своя клиент, твърдят испанските медии. Все още няма отправена официална оферта от ръководството на каталунците за играча, но интересът е налице и се очаква в близките дни да се състоят сондажни преговори, които уточнят определени детайли преди основните действия да бъдат стартирани.

Наскоро Лионел Меси, заяви, че би бил много доволен да играе в един клуб със своя съотборник от националния отбор на Аржентина и изглежда Хосеп Гуардиола е на едно мнение със своя най-добър играч.

Евентуален трансфер на Масчерано на "Камп Ноу" може да означава край на кариерата на Яя Туре в Барса.

Преговорите за нов договор на играча са приключили без да бъде постигнат резултат. Твърди се, че шефовете на Барса обмислят да предложат брата на Коло Туре плюс десет милиона паунда за Масчерано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
17.06.2009 20:45

Къв тромав бе луд ти виде ли след като изгониха Абидал срещу челси че тоя "тромавия" беше сам от зад срещу двама нападетли на челси и ги изяде апък за головете му и неговите пробиви през центара няма смисъл да говоря напише Яя Туре във някой сайт за клипчета и ще разбереш че идваш от ледниковия пеиод *wink*
(Яя Туре срещу Билбао финал за купата на краля гола му виш )

Notlike
17.06.2009 20:04

Тоя тромавия в Пуул? Хайде, стига бе. Рафа Бенитез не е толкова зле да вземе най-некадърния в Барселона и да даде най-читавия си дефанзивен играч + 10 млн. С тях не може нищо да си позволи. Според мен той би предпочел да продаде Масчерано на Сити или Реал, за да си вземе чисто 25-30 млн някъде и да купи Вия, а не да вземе едни мизерни пари и тоя некадърник *sick*

beckham_07
17.06.2009 16:45

Дано да иде.Там поне ще види титла на Испания!!!!!!!