Томас Лафчис: Батков не разбира от футбол

11:12
Томас Лафчис: Батков не разбира от футбол
Бившият президент на Левски Томас Лафчис нападна настоящия собственик на синия клуб Тодор Батков в ефира на bTV. Той бе категоричен, че босът не разбира от футбол и за пореден път си измива ръцете с освобождаване на директори и треньори, вместо сам да поеме отговорността.

Лафчис бе гост в предаването "Тази сутрин", където коментира заедно с изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев защо феновете на Левски решиха да подкрепят Лацио и да обиждат сънародниците си, които бяха препълнили Националния стадион "Васил Левски" за мача-реванш с Лацио от 1/16-финалите в Лига Европа.

"Чух, че хора от политиката искат психотестове. В Левски също трябва да има такива, тъй като футболът е огледало на политиката. Не искам да атакувам никога, за мен като ръководител Левски е затворена страница. Следя обаче ситуацията и забелязвам, че винаги най-висшите ръководители си измиват ръцете с треньори и директори. Рибата мирише откъм главата. Щом си прави трансферите без да пита никого, а после друг му е виновен, правете си сметка", коментира Лафчис, визирайки настоящия шеф на синия клуб.

"Г-н Батков не разбира от футбол. Решенията трябва да бъдат взимани от хората, които разбират от този спорт. Йовов и Сираков знаят какво да правят. От доста време Левски е съсипан, а напоследък лъснаха и финансови неща, които са доста притеснителни. Ръководителите трябва да имат идея за бъдещето, а не да чакат месията "Газпром" да се появи. Вече две години го чакат този договор. Трябва да има план "Б", добави бившият вратар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
04.03.2014 16:14

Той е изключително прав!За Батков този отбор е бизнес!БАТКОФФФФФФ ВЪНННН!*thumb_up**angry*

kostakozara
04.03.2014 12:46

Съсипаха футбола в България такива мърши..ВЪН!

pr0fy
04.03.2014 12:01

Напълно прав! Тоя мустакат Бай Ганьо да изчезва от БГ футбола.