Станков: Можехме и да загубим

19:37
Станков: Можехме и да загубим
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков беше разочарован след равенството 1:1 с Черноморец Бургас в последен мач от 25-ия кръг на "А" група.

Специалистът заяви, че през първата част футболистите му са се представили трагично, което се е отразило на крайния резултат.

"Изиграхме много слабо първо полувреме. Просто нашият отбор не изглеждаше добре. За съжаление получихме и гол, но това беше нормално, предвид игровото ни поведение. След почивката имахме повече амбиция, желание, агресия. Черноморец почти не минаха центъра, но ние атакувахме малко хаотично. Пак нямаше необходимия ред в предни позиции и въпреки това създадохме 4-5 голови положения. Хубавото е, че в края вкарахме, но в желанието си да победим, можехме и да загубим. Важното е, че взехме 1 т., което никак не ме устройва, но пропуснатото през първата част няма кой да ни го компенсира", заяви Станков пред "ТВ7".

Той сподели и мнението си за представянето на дебютанта Спас Делев. "Все още се желае много от него. Познаваме го, знаем какво може. Това му е първи мач. Все още не е свикнал с начина на игра на нашия отбор, с футболистите, иска се малко време, но се стара", завърши Станков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация