Млада Болеслав - Словачко, спечелен

12:53
Млада Болеслав - Словачко, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. март: 1 познати от 2 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 03.03.2014 г.:



Смело може да се каже, че Словачко е абонат на Млада Болеслав, след като днешните домакини спечели всичките шест последни сблъсъка с този съперник, а общо в тях инкасираха само един гол. Три точки в днешния двубой ще имат изключително важно и дори стратегическо значение от гледна точка на домакините от Болеслав, защото те са амбициозен клуб, разполагащ с повече от прилична селекция за чешките стандарти и без съмнение се целят в участие и на международна сцена. Словачко няма как да се похвали с подобни амбиции, след като се задоволява със сигурно и комфортно отстояние от опасната зона и евентуално поражение в днешния мач няма да бъде фатално за развоя на сезона. Истинската стойност тук се крие в хендикапа -1 за Млада (победа с поне два гола или войд при победа с един), защото тимът на домакините разполага със солидна отбрана, а бележи с лекота доста попадения, когато се изявява на своя стадион.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
03.03.2014 18:17

От мен Х2 на Унион Берлин на 1.66 и Платаниас- ПАС Янина в Гърция 1-ца на 1.80!

jelko
03.03.2014 17:07

Аз вземам мача в Португалия:Арука ДНБ- 1.72,Арука+г/г-не 3.60 и равен+г/г -не- 6 .00! Успех!

mistral
03.03.2014 16:40

Тези дни ще е умряла работа, трябва да пием вода от кактусите *smile* , за оставащите мачове днес виждам стойност в домакински успех на Режана и Г/Г във Франция 2.

gogatagjo
03.03.2014 15:58

За мен този мач може да се пробва и 1/1 пп/ки