Пребиха пловдивски рефер на мач от долните дивизии

11:28
Пребиха пловдивски рефер на мач от долните дивизии
Пловдивският рефер Владимир Вълков бе нокаутиран от нахлули на терена 20-ина зрители на мача Димитровград - Мастер от Югоизточната "В" група, прекратен в 87-ата минута при 1:1. Информацията е на вестник "Труд".

Местни фенове превъртели заради дузпа за гостите от Бургас. Дузина яки мъже си изкарали гнева с шутове и юмруци по лицето и цялото тяло на главния съдия. Бабаитите били предвождани от изгонения по-рано от пейката треньор на домакините Христо Георгиев, който с кроше сцепил веждата на Вълков. Ултрасите не позволили гостите от Мастер да изпълнят дузпата. Реферът дори не свирил края, тъй като успял да избяга и да се барикадира в съблекалните.

Съдията и делегатът на двубоя Георги Захариев описали обстойно инцидента. Очаква се лишаване от домакинство за поне 3 мача и служебно 4:0 за Мастер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
03.03.2014 12:25

Ко стана е майна *joking* Шегата на страна ама по-долните дивизии в която и да е страна си е истинска мъка да си съдия *erm*

wba
03.03.2014 11:49

Бе вярно бабаити, ама като гледам някои рефери в мачове, наистина ми се иска да им бъде причинено подобно нещо

paradise11
03.03.2014 11:42

После циганите били проблема на България,докато има такива "мутри",който раздават правосъдие,когато и на когото си поискат ще бъде така.