Кайт и съпругата му се нахвърлиха на съперник (видео)

10:22
Кайт и съпругата му се нахвърлиха на съперник (видео)
Холандският нападател на Фенербахче Дирк Кайт и неговата съпруга Гертруд налетяха на полузащитника на Генчлербирлиги Жан-Жак Госо по време на вчерашния мач между двата отбора от турския шампионат, приключил при резултат 2:0 в полза на канарчетата.

Ситуацията се разигра в коридорите на стадион "Шюкрю Сараджоглу" след края на първото полувреме, а причината за нея бе неспортсменска проява на Госо срещу Кайт при едно единоборство покрай вратата на столичния тим. Бившият футболист на Ливърпул бе настъпен умишлено по слабините, а половинката му, която наблюдаваше срещата от ложата, изпадна в ужас, докато той умираше от болки на терена.

След последния съдийски сигнал за първите 45 минути, Гертруд се е опитала да нахлуе в коридорите на стадиона, за да поиска обяснение от грубияна Госо, но логично била възпрепятствана от охраната. Кайт обаче успял да навлезе в съблекалнята на Генчлербирлиги и изразил възмущението си от случилото се.

"Ти освен че се опита да сложиш край на активната ми състезателна кариера, можеше и да провалиш живота ми", негодувал Кайт срещу Госо.

Вижте грубото нарушение на Госо срещу Кайт, което остана незабелязано от съдиите.

Ето как реагира съпругата на Кайт при въпросната ситуация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LevskiSf92
02.03.2014 20:09

Ако бях на Каут на тоя мелез щях да му откъсна топките и да му ги набутам в гърлото *wink*

mafiota83
02.03.2014 12:09

последно Госо или Косоко ще провали живота му *lol*

Zizzou_1982
02.03.2014 11:32

"Ти освен че се опита да сложиш край на активната ми състезателна кариера, можеше и да провалиш живота ми", негодувал Кайт срещу Косоко."
Да му провали живота *lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

Bayern85_
02.03.2014 12:31

Това нещо за теб е смешно,леле майко,господи пребери с иверсиите от тази държава,че става по-зле.