Здравков: Предложих на Йовов да ме сменят

20:40
Здравков: Предложих на Йовов да ме сменят
"Ако вината е само в мен, току-що завих на Христо Йовов, че да преценява в понеделник, ако решат, може да назначат нов треньор", обяви наставникът на Левски Антони Здравков след загубата от Локомотив София с 0:1.

Сините се издъниха за втори пореден път след подновяването на първенството, след като в миналия кръг направиха равенство със Славия на стадион "Георги Аспарухов". "Това, което се очакваше като начин на игра от страна на Локомотив и от наша страна, се потвърди изцяло на терена. Теренът не беше на добро ниво, знаехме, че ще има повече статични положения и пред двете врати и ще има повече борба в средата на терена. Не съумяхме да се възползваме от ситуациите, които имахме. Не смятам, че се получи добър мач, като изключим трите точки, които Локомотив спечели", коментира Здравков след двубоя.

"Определено нещата не стоят по най-добрия начин. Всички проблеми, които ни съпътстваха в подготовката, се показаха и в предишния и в този мач. Всичко се прави в движение, трудно се напасват нещата, всички имаме отговорност и вина за това нещо. Ако вината е само в мен, току-що завих на Христо Йовов, че да преценява в понеделник, ако решат, може да назначат нов треньор", допълни той.

"Ние не можахме да играем футбол, нито можахме да си я подаваме като хората, нито да атакуваме като хората, горе-долу добре беше играта на целия отбор в защита, но в никакъв случай това не е футбол. Ситуациите, които имахме, не бяха много на брой, но ги пропуснахме с лекота", каза още треньорът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deqndraganov
10.03.2014 19:20

Е това на нищо не прилича,Здравков ти си пълен некадърник.Макриев и Генков на пейката,а манекена 3 мача си показва татусите/бел.ав.Божинов/,да не говорим за Ангелов ,Тоя направи толкова грешки,за 3 мача,че то и някой юноша няма как да го настигне.Физическата подготовка е като на отбор от Б група,а такатика,то такава няма,не можеш да разбереш кой какво играе.
И сега ще идва великия месия,познайте кой,Гонзо,нали видяхме неговите велики дела,и сега пак на сцената.То така ще бъде,сменяме едни и същи,чакаме и Велев да се появи,остава само Тити Папазов и това ще е вече пален .....