Ясна програмата на Висшата лига, Бербатов започва срещу Бирмингам

12:07
Ясна програмата на Висшата лига, Бербатов започва срещу Бирмингам
Манчестър Юнайтед на Димитър Бербатов ще започне защитата на титлата си като домакин на Бирмингам, стана ясно днес, след като бе оповестена програмата за срещите във Висшата лига за сезон 2009-2010 година. В четвърти кръг "червените дяволи" ще домакинстват на Арсенал, а преди това Юнайтед гостуват на новака Бърнли и Уигън.

Ливърпул за поредна година ще имат трудно откриване на сезона. Момчетата на Рафаел Бенитес гостуват на Тотнъм в първия кръг на Висшата лига. После програмата на "червените" обаче е по-лека.

Челси ще стартира с вероятни лесни три точки като домакин на Хъл Сити, което се очаква да бъде мечтан дебют за Карло Анчелоти начело на лондончани.

Арсенал е отборът с най-тежка програма от топ четири. "Топчиите" започват като гости на Евертън, а както вече стана ясно, в четвърти кръг играят срещу Манчестър Юнайтед.

I кръг 15 Август
Астън Вила-Уигън
Блекбърн-Манчестър Сити
Болтън-Съндърланд
Челси-Хъл Сити
Евертън- Арсенал
Манчестър Юнайтед-Бирмингам
Портсмут-Фулъм
Сток Сити- Бърнли
Тотнъм-Ливърпул
Уулвърхямптън-Уест Хям

2-ри кръг 18 Август
Арсенал-Болтън
Бирмингам-Портсмут
Бърнли- Манчестър Юнайтед
Фулъм-Блекбърн
Хъл Сити-Тотнъм
Съндърланд-Челси
Уест Хям-Астън Вила
Уигън-Уулвърхямптън
19 Август
Ливърпул-Сток Сити
Манчестър Сити- Евертън

3-ти кръг 22 Август
Арсенал-Портсмут
Бирмингам-Сток Сити
Бърнли-Евертън
Фулъм-Челси
Хъл Сити-Болтън
Ливърпул-Астън Вила
Манчестър Сити-Уулвърхямптън
Съндърланд-Блякбърн
Уест Хям-Тотнъм
Уигън- Манчестър Юнайтед


4-ти кръг 29 Август
Астън Вила-Фулъм
Блякбърн-Уест Хям
Болтън-Ливърпул
Челси-Бърнли
Евертън-Уигън
Манчестър Юнайтед- Арсенал
Портсмут-Манчестър Сити
Сток Сити-Съндърланд
Тотнъм-Бирмингам
Уулвърхямптън-Хъл Сити


Ето и дербитата между топ 4 във Висшата лига!
29 август
Манчестър Юнайтед- Арсенал
3 Октомври
Челси-Ливърпул
24 Октомври
Ливърпул- Манчестър Юнайтед
7 Ноември
Челси- Манчестър Юнайтед
28 Ноември
Арсенал-Челси
12 Декември
Ливърпул- Арсенал
30 Януари
Арсенал- Манчестър Юнайтед
6 Февруари
Челси- Арсенал
9 Февруари
Арсенал-Ливърпул
20 Март
Манчестър Юнайтед-Ливърпул
3 Април
Манчестър Юнайтед-Челси
1 Май
Ливърпул-Челси


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BeckhamD
18.06.2009 21:50

Ето я моята прогноза за първи кръг!


Астън Вила-Уигън 1X
Блекбърн-Манчестър Сити X2
Болтън-Съндърланд X2
Челси-Хъл Сити 1
Евертън-Арсенал 1
Манчестър Юнайтед-Бирмингам 1
Портсмут-Фулъм X2
Сток Сити- Бърнли X
Тотнъм-Ливърпул 2
Уулвърхямптън-Уест Хям 1X

Gogata85
17.06.2009 18:25

момци кажете къде мога да видя пълната програма?

bigred81
17.06.2009 15:25

аиде Ман Юн! време е да стартираме наи после с няколко победи,като гледам програмата е съвсем постижимо.според мен титлата се решава през февруари март и април,смисъл тогава стават разместванията в класирането ,когато запо4нат евротурнирите се вижда кои отбор е с по добра резервна скамеика,например според мен това 4е Арсенал цял сезон с един и същи отбор им попре4и да се намесят наистина в борбата за титлата,април и маи месец ве4е умората си казва думата,поне за водещите отбори които се борят за няколко купи,и ако има 1-2 по стоиностни отбора които неу4астват в Европа запо4ват за спъват големите.а има и друго-всеки отбор влиза в криза поне 1 път през сезона....това също си оказва влияние,понякога кризата иде то4но когато нетрябва..

villitu
17.06.2009 14:52

Е това,че феновете се итересуват повече от Бебро,а не от Юнайтед не е вярно! Предишните години когато Бебро играеше в Тотнъм да не бяхме всички фенове на Тотнъм *wonder*

pappi
17.06.2009 14:23

MeToDueB и leketoo ,Вие да не живеете ,за да обиждате и критикувате само??? *joking* Леке,аз си знам колко съм тъп,ам май ти не си го осъзнал същото за себе си !! *wink* Аз не мога да разбера как може да сте такива комплексари и да обиждате всеки с различно мнение от Вас???? *thinking* Методиев,мислех,че си малко по-възпитан,но явно съм грешал Някога да съм казвал,че съм фен на Гонзо???И за какво да си ходя в Турция,като от всичко най-мразя цигани и турци??? *wonder* И се опитайте да познавате кога някой пише или говори с ирония,а не веднага да си мислите,че всеки е като Вас и се опитва да обижда Или нямаме право да се майтапим ???

MeToDueB
17.06.2009 14:13

Уигън, че не са новаци не са .. обърках Юнайтед със Сити в 3-тия и си викам .. егаси късмета за Юнайтед ..

MeToDueB
17.06.2009 14:11

pappi ти си адски зле наистина .. казах, че повечето се интересуват от Бербатов .. а не, че никой не се интересува от Манчестър .. гонзофен скапан. В България си .. ако не искаш да се говори за Бербатов си ходи в Турция.

leketoo
17.06.2009 14:07

pappi Дано осъзнаваш колко си ТЪП!!! Къде в материала виждаш изкарана информация, че Бербатов ще излезе титуляр срещу Бирминган??? В случая името на национала ни се употребява като нарицателно на Юнайтед. Дано да ти влезе нещо в главата братле *stop* *joking*

pappi
17.06.2009 13:59

MeToDueB ,щом казваш,че никой в България не се интересува от Манчестър,а само от Бербатов,то тогава да не се пише вече "Манчестър",а "Бербатов"!!! *lol* Бербатов-Бирмингам .... Бербатов-Арсенал.... Бърнли-Бербатов ......аххаха или пък следното заглавие: "Победа на Бербатов срещу Бирмингам с два гола на Рууни"! *lol* Сега ще вляза в някой сайт от Ю.Корея да видя дали не са написали там,че пък Парк започва срещу Бирмингам и да им се скарам,че Бербатов почва,а не Парк!!! *beer* *thumb_up*

MeToDueB
17.06.2009 13:37

Между другото, Юнайтед имат голям късмет в първите 3 кръга. Те по принцип винаги започват слабо, но този път .. трябва да вземат 9 от възможни 9 точки в първите 3 кръга. Точно срещу новаците са им мачовете .. това си е голям късмет.

MeToDueB
17.06.2009 13:35

pappi .. еми повечето в сайта и в България се интересуваме от Бербатов, а не от Ман Юнайтед .. за това така.

angel_hi
17.06.2009 13:05

Мачът на Манчо и Бърнли ще е интересен и никой от топ 4 няма лесна програма ще е интересно с новаците и само Арсенал

Aeonflux
17.06.2009 13:04

Ливърпул шампион,ха-ха,няма такив неща първите 4-ри кръга са най-незначителните,защото точно тогава отборите в Англия се сработват и разучават противника.Гледам футбол в Англия от около 9-10 години,а ти явно не си много запознат с футбола там!?Шампиона ще се разбере след 26-27 кръг,разбира се се надявам и желая истински това отново да е Манчестър Юнайтед!!!

pappi
17.06.2009 13:03

*lol* Егати и заглавието: "...Бербатов започва срещу Бирмингам.. " То САФ още не си знае състава за след 2 месеца,ам тук пишем,че нашият е титуляр вече *lol* А що се отнася до програмата,то няма значение каква е,защото това е Англия *wink* !

beckham_07
17.06.2009 13:00

Оле,оле Ливърпул шампион!Много смело още от началото.Почвате новия сезон както и миналия и дано и да го свършите както миналия!!!!!!!

avenue15
17.06.2009 12:42

Челси....виж Юнайтед,еее 1вия кръг гостуване на Тотнъм..първите 4ри мача ако ги вземем става супер Ливърпул ШАМПИОН!